25 Σεπτεμβρίου 2009

κατάντια...

...μια λέξη που περιγράφει απόλυτα τι συμβαίνει στη περιοχή μας

5 σχόλια:

SPYROS είπε...

Ένας δρυοκολάπτης από τη Μακεδονία και ένας δρυοκολάπτης από την Ήπειρο διαφωνούσαν για το ποιο μέρος έχει τα σκληρότερα δέντρα για τρύπημα.

Ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία του έδειξε ένα δέντρο στη Μακεδονία, που κανείς εκεί πέρα δεν μπορούσε να τρυπήσει, αλλά ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο το τρύπησε εύκολα. Ο δρυοκολάπτης από τη Μακεδονία είχε μείνει άναυδος.
Ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο προσκάλεσε τον δρυοκολάπτη από τη Μακεδονία να τρυπήσει κι αυτός ένα δέντρο που κανείς στην Ήπειρο δεν μπορούσε να τρυπήσει. Πράγματι ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία τα κατάφερε κι αυτός εκεί πέρα..
Οι δύο δρυοκολάπτες είχαν προβληματιστεί σοβαρά, γιατί ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο τρύπησε εύκολα το Μακεδονικό δέντρο και ο δρυοκολάπτης από τη Μακεδονία τρύπησε εύκολα το Ηπειρώτικο δέντρο, και μάλιστα ενώ στην πατρίδα τους οι ίδιοι δεν μπορούσαν.
Αφού το σκέφτηκαν καλά-καλά κατέληξαν και οι δύο στο ίδιο συμπέρασμα:
Το πουλί είναι πιο σκληρό, όταν είναι μακριά από το σπίτι του.

Γελάστε και λίγο γιατί με αυτούς που εκλέξαμε στο Δήμο κλαίμε κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΦΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που υπαρχει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ξεσπάτε ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ , γιατι μεινατε μόνα σας και δεν σας δίνει σημασία κανένας πιά !!!

Ανώνυμος είπε...

LAOS KARGA OXO to PASOK. OXO H ND

ν.χ. είπε...

ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ; ΜΗΠΩς Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ, ΚΤΛ);;;;;