25 Σεπτεμβρίου 2009

«Ο ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ» ή «Προσοχή, ακολουθεί πολιτική δυσφήμηση

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του.
Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε : "Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος".
Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος.
Οταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωι να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.

Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε : "Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του καταστήματος".
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος.
Οταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μ' ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει.

Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε "Τίποτα - δεν θέλω χρήματα - προσφορά του καταστήματος", κι ο βουλευτής έφυγε ευχαριστημένος.

Οταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα ν' ανοίξει το μαγαζί του....
βρήκε στην πόρτα του...

ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!!!


...Καλή ψήφο και ραντεβού μετά τις εκλογές.

4 σχόλια:

Βοιωτικά είπε...

Πολύ καλό άγιε.
δες σχτικά http://viwtika.blogspot.com/2009/09/blog-post_6074.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΘΑ ΝΟΙΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1 ΕΩς ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.

τικτακ είπε...

Δουλεύει ακόμη ο κουρέας;
Διεύθυνση γνωρίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

KOYMOYNIAAAA