21 Ιουνίου 2006

Προγραμματα Δημοτικών Παραταξεων

Ξεκίνησε η διαδικασία της χαρτούρας από πλευράς υποψηφίων. Εμείς θα καταγράψουμε τις απόψεις τους και εσεις σχολιάστε:
ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ
δημιουργικός και ανθρώπινος
Μιχάλης Γ. Γιαλούρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Οινοφύτων
Φίλοι και συμπολίτες του Καποδιστριακού Δήμου Οινοφύτων

Με μεγάλη συναίσθηση των αναγκών του τόπου μας και με μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους και στα προβλήματα που μας απασχολούν σας γνωρίζω την απόφασή μου να διεκδικήσω με ένα νέο συνδυασμό στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου Οινοφύτων.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη αλλά και μετά από την δική σας στήριξη. Σας δηλώνουμε ότι για μένα και τους συμπολίτες μας που στηρίζουμε το νέο συνδυασμό δεν θα σταθούμε στις ξεπερασμένες συνήθειες των προεκλογικών ημερών, αλλά θα σας πούμε τη θέση μας για τα προβλήματα της περιοχής μας λέγοντάς σας, πως η Δημαρχία για εμάς δεν σημαίνει εξουσία αλλά ευθύνη.
Υπάρχει η κοινή εκτίμηση όλων μας πως η συνολική κατάσταση στον Δήμο Οινοφύτων ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Τα αποτελέσματα από την μέχρι σήμερα διοίκηση του Δήμου μας προκαλούν θλίψη, αγανάκτηση και μια μίζερη εικόνα για την περιοχή μας.
Πιστεύω πως αν πραγματικά θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, θα πρέπει να απαλαγούμε από σύνδρομα του παρελθόντος και από συμβιβασμούς. Θα πρέπει να ψηφίσουμε με βάση το κριτήριο της αξιοσύνης, των ιδεών, της εργατικότητας και της αγάπης για τον τόπο.
Μας ΑΞΙΖΕΙ μία σύγχρονη πόλη με τις υποδομές της.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένας δήμος που θα βλέπει και θα αντιμετωπίζει έγκαιρα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένα περιβάλλον όπου θα μπορέσουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένας τόπος όπου τα παιδίά μας δεν θα έχουν λόγους να θέλουν να φύγουν.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένα νέο πρόσωπο Δημοτικής Διοίκησης με μια σύγχρονη οργάνωση.
Όλοι μαζί Μπορούμε να αλλάξουμε την απαράδεκτη για χρόνια κατάσταση του τόπου μας που σφραγίζεται από ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ.
Πολλά έχουμε να κάνουμε σε όλο τον δήμο μας, από το Κλειδί, τον ΑΓ.Θωμά, τα Οινόφυτα, το Δήλεσι, πράγματα που έχουν σχέση με την καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής του δημότη μας σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζούμε, με τον αέρα που αναπνέουμε, με το νερό που πίνουμε, με τα σχολεία μας, με τον αθλητισμό, με την χωροταξία, με τους δρόμους μας(με την ασφάλεια των δημοτών μας), με τις πλατείες μας, με τη θάλασσά μας, με τον πολιτισμό. Στον τόπο μας αξίζει καλύτερη τύχη.
θέλουμε ένα σύγχρονο δήμο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων του γιατί ένας Δήμος, ένα δημοτικό διαμέρισμα, μια συνοικία μια γειτονιά δεν είναι μόνο τα πεζοδρόμια και οι λακούβες. Ενας Δήμος δεν είναι μόνο ένα διοικητικό όργανο. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ και για αυτούς θα ενδιαφερθούμε.
Σας καλώ όλους να βοηθήσετε να φτιάξουμε τον τόπο μας, να αφήσουμε πίσω τις αντιπραθέσεις και τα μικροσυμφέροντα, ώστε να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε το μέλλον.
Σας προσκαλώ όλους σε αυτή την εκλογική μάχη από όποια θέση μπορεί ο καθένας να βοηθήσει ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιοτων προσδοκιών μας για τη ζωή τη δική μας και των παιδιων μας σε αυτόν τον τόπο.
Με εκτίμηση
ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ