02 Αυγούστου 2009

τοπικές απορίες

3.7 δις Ευρώ θα διατεθούν από το πρόγραμμα Θησέας την επόμενη πενταετία για ‘μικρά έργα’.
Θα είχε ενδιαφέρον Κύριε Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι Οινοφύτων να μάθουμε και εμείς τι έχετε σχεδιάσει να διεκδικήσετε για τον Άγιο Θωμά και το Κλειδί από το πρόγραμμα αυτό. (ή μήπως δεν έχετε ούτε καν σχεδιάσει;)

Ένα βουνό ξαναγεννιέται στη Κοζάνη. Αφιέρωμα στη σημερινή Καθημερινή για την αποκατάσταση των Μεταλλείων αμιάντου στο Ζιδάνι.
Εσείς Κύριε Δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι του όμορου Ταναγραικού Δήμου Τανάγρας τι μελέτες έχετε αναθέσει - εκπονήσει μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση του χώρου, όταν με το καλό διακόψει τη λειτουργία του το νταμάρι; Ή και εσείς παραπέμπετε στις ελληνικές καλένδες; (Άμα κλείσει …βλέπουμε).

4 σχόλια:

Χρίστος είπε...

Στο χωριό μας μας έχει φάει η σκόνη και κανείς δεν ασχολείται.
Μόνο το κέρδος μετράει.
Ο Δήμαρχος δεν μένει στη Τανάγρα για να τον απασχολεί τι θα γίνει με το νταμάρι.

Βοιωτικά είπε...

To πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, στο μεγαλύτερο μέρος του, μοιράζεται στους Δήμους ανάλογα με τον πληθυσμό τους και εκείνοι αποφασίζουν τι θα κάνουν με τα κονδύλια. Ένα μικρότερο μέρος το κρατάει ο Υπουργός και "κάνει παιχνίδι". Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα εύκολο πρόγραμμα γιατί αρκεί να αποφασίσεις τι θέλεις με τα χρήματα που σου αναλογούν. Μέχρι εκεί καλά. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι Δήμοι μας δεν καταφέρνουν να αξιοποιήσουν ούτε τα έτοιμα. Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι τι έκανε ο Δήμος Οινοφύτων με τα χρήματα που είχε στον προηγούμενο ΘΗΣΕΑ.

χριστινα είπε...

ΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ