17 Δεκεμβρίου 2007

Η συγκέντρωση στα Οινόφυτα

  • Σε τι βοήθησε τελικά αυτή η συγκέντρωση των 500 ατόμων;

  • Πως νοιώθει ένας δήμαρχος να συμμετέχει ως πολίτης σε μια τέτοια μάζωξη, τη στιγμή που και ο ίδιος φαντάζει κατηγορούμενος στα μάτια των περισσοτέρων διαδηλωτών;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ? Ή ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ ΓΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΗΡΘΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΥΡΙΟ...???
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ - ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ.. (ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Α!! ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ '' ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ'' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΕΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ... ΚΑΘΑΡΟ ΑΣΩΠΟ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ...

βοιωτός είπε...

Νομίζω ότι οι κινητοποιήσεις πάντα βοηθούν, χωρίς φυσικά να λύνουν προβλήματα.
Για τους αιρετούς έχω εκφράσει την άποψή μου: είναι θράσος (και οφείλουμε να το φωνάξουμε) να χειρίζεσαι επικοινωνιακά ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Αυτό κατακρίνω περισσότερο και όχι τον συμβιβασμό τους με τα συμφέροντα, που πιθανώς είναι αναπόφευκτος.
Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να βγουν στην τελική αντιστασιακοί-αντάρτες αυτοί που έχουν την ευθύνη για το κατάντημα θα ήταν για πολλά γέλια αν δεν ήταν τραγικό.

Τσαντήλας είπε...

Η συγκέντρωση βοήθησε στο να καταλάβουν οι ντόπιοι δήμαρχοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον δίκαιο αγώνα αυτό, αλλά ολόκληρη η Βοιωτία και η Αττική. Ολόκληρη η Ελλάδα. Μικροί και μεγάλοι να διεκδικήσουν ήρθαν.

Το 2ο ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί. Μια γελοία απάντηση μπορείς να διαβάσεις στη φυλλάδα από το Δήλεσι που από τη συγκέντρωση το κεντρικό σημείο είναι η φωτογραφία του Δημάρχου και τι είπε ο δήμαρχος. Άλλη μια φυλλάδα που βλέπει κατάματα το πρόβλημα.
Για γέλια. Ανδρίκελο ήταν ο Δήμαρχος και δεν ένοιωθε καθόλου βολικά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν μόνο 500 άτομα. Είμασταν πολύ περισσότεροι.

Είναι για κλάματα ο Δήμαρχος.
Είναι κακό πράγμα να χάνεις τη ντροπή.
Τον περίπατο πότε θα τον πάμε στο ποτάμι;

Α ρε Γιώργη. με κορόιδεψες.

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να είχαμε κλείσει την εθνική και στα δύο ρεύματα για όλη τη μέρα. Να δούμε μετά. Μόνο από τέτοια καταλαβάινουν αυτοί.

Καλά για λύπηση ο μαγιορ