21 Ιουνίου 2006

Προγραμματα Δημοτικών Παραταξεων

Ξεκίνησε η διαδικασία της χαρτούρας από πλευράς υποψηφίων. Εμείς θα καταγράψουμε τις απόψεις τους και εσεις σχολιάστε:
ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ
δημιουργικός και ανθρώπινος
Μιχάλης Γ. Γιαλούρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Οινοφύτων
Φίλοι και συμπολίτες του Καποδιστριακού Δήμου Οινοφύτων

Με μεγάλη συναίσθηση των αναγκών του τόπου μας και με μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους και στα προβλήματα που μας απασχολούν σας γνωρίζω την απόφασή μου να διεκδικήσω με ένα νέο συνδυασμό στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου Οινοφύτων.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη αλλά και μετά από την δική σας στήριξη. Σας δηλώνουμε ότι για μένα και τους συμπολίτες μας που στηρίζουμε το νέο συνδυασμό δεν θα σταθούμε στις ξεπερασμένες συνήθειες των προεκλογικών ημερών, αλλά θα σας πούμε τη θέση μας για τα προβλήματα της περιοχής μας λέγοντάς σας, πως η Δημαρχία για εμάς δεν σημαίνει εξουσία αλλά ευθύνη.
Υπάρχει η κοινή εκτίμηση όλων μας πως η συνολική κατάσταση στον Δήμο Οινοφύτων ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Τα αποτελέσματα από την μέχρι σήμερα διοίκηση του Δήμου μας προκαλούν θλίψη, αγανάκτηση και μια μίζερη εικόνα για την περιοχή μας.
Πιστεύω πως αν πραγματικά θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, θα πρέπει να απαλαγούμε από σύνδρομα του παρελθόντος και από συμβιβασμούς. Θα πρέπει να ψηφίσουμε με βάση το κριτήριο της αξιοσύνης, των ιδεών, της εργατικότητας και της αγάπης για τον τόπο.
Μας ΑΞΙΖΕΙ μία σύγχρονη πόλη με τις υποδομές της.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένας δήμος που θα βλέπει και θα αντιμετωπίζει έγκαιρα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένα περιβάλλον όπου θα μπορέσουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένας τόπος όπου τα παιδίά μας δεν θα έχουν λόγους να θέλουν να φύγουν.
Μας ΑΞΙΖΕΙ ένα νέο πρόσωπο Δημοτικής Διοίκησης με μια σύγχρονη οργάνωση.
Όλοι μαζί Μπορούμε να αλλάξουμε την απαράδεκτη για χρόνια κατάσταση του τόπου μας που σφραγίζεται από ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ.
Πολλά έχουμε να κάνουμε σε όλο τον δήμο μας, από το Κλειδί, τον ΑΓ.Θωμά, τα Οινόφυτα, το Δήλεσι, πράγματα που έχουν σχέση με την καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής του δημότη μας σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζούμε, με τον αέρα που αναπνέουμε, με το νερό που πίνουμε, με τα σχολεία μας, με τον αθλητισμό, με την χωροταξία, με τους δρόμους μας(με την ασφάλεια των δημοτών μας), με τις πλατείες μας, με τη θάλασσά μας, με τον πολιτισμό. Στον τόπο μας αξίζει καλύτερη τύχη.
θέλουμε ένα σύγχρονο δήμο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων του γιατί ένας Δήμος, ένα δημοτικό διαμέρισμα, μια συνοικία μια γειτονιά δεν είναι μόνο τα πεζοδρόμια και οι λακούβες. Ενας Δήμος δεν είναι μόνο ένα διοικητικό όργανο. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ και για αυτούς θα ενδιαφερθούμε.
Σας καλώ όλους να βοηθήσετε να φτιάξουμε τον τόπο μας, να αφήσουμε πίσω τις αντιπραθέσεις και τα μικροσυμφέροντα, ώστε να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε το μέλλον.
Σας προσκαλώ όλους σε αυτή την εκλογική μάχη από όποια θέση μπορεί ο καθένας να βοηθήσει ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιοτων προσδοκιών μας για τη ζωή τη δική μας και των παιδιων μας σε αυτόν τον τόπο.
Με εκτίμηση
ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμος της αοριστολογίας περιγράφεται σε υτό το κείμενο. Μήπως η αριστερή άποψη του υποψήφιου γέννησε και τα γραφόμενα;

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε μονο την αριστερα επιασες από αυτό που διαβασες.Προχωρα αρχηγε, μη φοβασαι τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα πιο συγκεκριμενο εχει να καταθεσει ο συνδυασμος σας ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ενώ θελουμε να σας πιστεψουμε, τα γραφομενα σας, μας κανουν να αμφιβαλουμε; Γιατί ΄περνάτε το κόσμο τόσο κουτό;
Αυτό που λέτε οτι μπορείτε να κανετε καντετο πιο συγκεκριμενο. Να το καταλάβει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε, αλλες δουλειές δεν εχεις να κάνεις που κάθισες και εγραψες όλες αυτές τις μαλακιες για να τις διαβαζουμε και εμεις;

Ανώνυμος είπε...

Θεε και Κυριε. Ολα αυτα εδω είναι αποψεις ανθρωπων του 2006; Γιατι ακριβώς πράγμα μιλανε, μπας και καταλαβουμε και εμεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσας εκει στον Αγιο, το ενα σας βρωμαει, το αλλο σας μυριζει. Δεν ξερετε τι ζητατε. Νομιζετε πως δεν σας ξερουμε ποιοι ειστε; Παλιοκουκουδια του κερατά. Τι νομιζετε ότι κανετε γραφοντας στο internet; ειστε οι σωτηρες του τόπου;

Ανώνυμος είπε...

Παληκαρια, μαλλον μας παρεξηγησατε. Τι δίφυλλο, δεν ηταν πρόγραμμα, αλλα καλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

οι δηλωσεις αυτες ειναι πριν τη συζητηση για συνενωση με ετερο συνδυασμο ή μετα;

Ανώνυμος είπε...

Ποια συνενωση ρε λαμογιο; Εμεις δεν πουλαμε τους ψηφοφορους μας.

Ανώνυμος είπε...

Παιδία ο oinofyta's guy!!! Θαυμάστε τον. Τι ενεργός πολίτης!Τι ακέραιη προσωπικότητα...Και πάνω απ'όλα καταθέτει τις απόψεις του με σθένος και επιχειρήματα(Παλιοκουκουδια του κερατά!).
Αξίζει κανείς να τον ακούει αυτόν τον τύπο!?
Υ.Σ: Και κάτι ακόμα... Σωτήρα πριν αποφασίσεις να σώσεις τον τόπο σου (απο τη λακούβα) φρόντισε πρώτα να σωθείς εσύ από τις τάφρους που έχετε για δρόμους. Και αν βάλεις υποψηφιότητα γιατί σε βλέπω ανθρωπο με επίπεδο (?) φρόντισε να κάνεις ένα post στο μικρό forum του Αγ. Θωμά...για να σε ψηφίσουμε δηλαδή!!

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Chris: Για υποψηφιότητα ούτε που μας πέρασε από το μυαλό. Και κάποιος από την παρέα που το σκέφτηκε, έφαγε μπουγέλο και ξύπνησε. Πληροφοριακά δε, στην ομάδα γίνονται δεκτά άτομα με χαμηλό I.Q. Κατω του 50 (όχι εκτιμώμενο, μετρήσιμο).(απάντηση ως προς το ?). Κανένας μας δεν ονομάζεται σωτήρας. Δημήτρης ναι. Γιάννα ναι, Κώστας ναι. Φαίη ναι. Ασπα ναι. Σωτήρας όχι.Και μια ερώτηση. Εχει διαφορά η λακούβα από την τάφρο;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον απάντησες σε άλλον έτσι? Μίλησα για επίπεδο όχι για I.Q., μίλησα για σωτήρες γιατί εσυ το χρησιμοποίησες (και τώρα το απορρίπτεις),όσο για τις λέξεις που ψάχνεις:Λακούβα-Μπαμπινιώτης (δεν κάνω διαφήμιση) σελ.430 και Τάφρος-Μπαμπινιώτης σελ.782.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ το ψάχνετε ρε σεις και κουράζει. Τι πιστεύετε δηλαδή. Ότι υπάρχει κόσμος που διαβάζει τα φυλάδια; Όλοι με προσωπικό συμφέρον θα ψηφίσουν. Τάξε να του βάλεις το παιδί για 2 μηνες σε δουλεια και εγινε δουλος σου. Τάξε να του φτιάξεις ενα χαρτι για παραπανω επιδότηση και θα σου κανει αγώνα. Αλωστε όπως ειπε μαι κάποιος 'σοφός' στον Αγιο: 'Για ένα καφεδάκι στο καφενείο τους έχω όλους'.
Μην το κουράζετε. Ισως σε 200 χρόνια να ψηφίζουμε κατά συνείδηση. Ίσως και να μην ψηφίζουμε, αλλά να παλεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, γνωρίζει κανείς ποιος είναι o chris; Εχουμε τις ίδιες απόψεις. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε να δουμε τι θα πουν και οι άλλοι συνδυασμοί και το συζητάμε. Εκτός αν δεν έχετε σκοπο να γραψετε και για τους αλλους, αλλα τα εχετε πάρει από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

2η απάντηση στον chriss. Τελικά μάθαμε οτι το Επίτομον Λεξικόν του Κυρίου Πρύτανη και εκλεκτού γλωσσολόγου έχει πλέον των 780 σελίδων και είμαστε ακόμη στο Τ. Πολύ δε περισσότερο χαιρόμαστε για το ότι υπάρχει κόσμος που το ξεφυλίζει. Τι σε κάνει όμως να θεωρείς ότι εμεις μιλαμε για σωτήρες και ότι τους απορίψαμε;
Μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μας, καθώς δεν υπάρχει σκοπός από μέρους μας να μειώσουμε κανέναν από τους γράφοντες, πολύ δε περισσότερο τα γραφόμενά τους, καθώς δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα, ιδιαίτερα στον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Παληκαρια, μια δημοσιευση ενος φυλλαδιου δεν ειναι απαραιτητο να εξελιχθει σε προσωπική κόντρα δυο ατομων. Χαλαρωστε και οι δυο και απολαύστε την προεκλογικη περιοδο.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ 'μελανι' καταναλώνετε για το θεμα των εκλογων. Στο θεμα με τα ναρκωτικα πολυ λίγα σχόλια ομως. ειναι τόσο ασημαντο για την περιοχη μας άλλωστε. ευγε.

Ανώνυμος είπε...

Ητανε μια φορα ματια μου να σε χαρω. Μια ομορφη κερα, μια αρχοντισα...Τρια πουλακια καθονταν και επεζαν ρακετες.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν εχουμε τιποτα πιο καλο να κανουμε αρχισαμε τα τραγουδάκια.Α ρε Λεβεντομανα Λιατανη, τι σου εμελε να ακουσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω αρχισε ο ερωτας.

Ανώνυμος είπε...

ας γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου τη τρομερη...κτλ...τιποτα καινουργιο υπάρχει κοπέλια;

Ανώνυμος είπε...

Γαιδαρος εισαι, μόνο να γκαριζεις ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα τη φάτε τη φόλα καριολακια και θα λουφαξετε. Τι σας ενοχλεί στα γραφόμενα δεν κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι συνδυασμοί δεν ανακοίνωσαν τίποτα ακόμη; Ή μόνο αυτόν υποστηρίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Διαβασατε το αρθρο ενός παπά από τα Οινόφυτα στην εφημερίδα Ελεύθερος Λόγος εν Σχηματαρίω; Τι έχετε να πείτε για το νερό; Ακόμη να πιστείτε για το δηλητήριο;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως έχει την ευγενή καλοσύνη ο πρόεδρος του συνδυασμού Κος Γιαλουρης να μας εξηγήσει για ποιό λόγο προχώρησε στην ένωση μετά του συνδυασμού του Κου Θεοδωρόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

Μια συνένωση εσεις, μια συνένωση εμείς. Τι θα πειτε τώρα σε αυτούς που συγκεντρώνατε υπογραφές για να τους διώξετε και τώρα συνεργάζεστε;
Ενημερωτικά ο έτερος Καπαδόκης την χαρακτήρισε υπέρβαση. Ρωτήστε τους επικοινωνιολόγους σας και θα σας που πως ο όρος είναι δόκιμος. Και σεις για το καλό του τόπου πασχίζετε. Μπράβο...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς αγαπητέ Μηχάλη που έχουμε μια ιδεολογία, για ποιο λόγο να σε ακολουθήσουμε σε μια συννένωση που έχει περισσότερα συντηρητικά(παμφάγα) στοιχεία; Καλύτερα μόνοι μας και όπου έβγαινε, παρά συνεργασίες(;) ντροπής. Ότι κάνουν οι απέναντι κάνουμε και εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Ηθικό το δίλημα. Να ψηφίσω; Ναι. Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατίες. Ποιές; Ναι. Ρε κωθώνια, αν είναι έτσι οι Δημοκρατίες, οι Δικτάτορες που μας πέρασαν είναι άγγελοι εμπρός σε αυτά τα σημερινά αρπαχτικά. Αν θέλανε να κάνουν κάτι καλό στον τόπο θα το έκαναν. Δεν θα πάλευαν για τη μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κάτι γλέντια που έχουν να γίνουν με τους εργολάβους. Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά. Ποιον να υποστηρίξουν τώρα; Τα έχουν χαμένα. Κορόιδααααααα.... Λουφάξτε

Ανώνυμος είπε...

Sally stop... There are other more interesting ways to spend your time. what about ...fucking?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Ηρακλή που τους κατάλαβες. Τι θέλουμε εμείς με τα αρπαχτικά του κατεστημενου;
ΑΝΑΘΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχω ενα μυστικό που κανείς δεν θα το μάθει. Ψήφο δεν θα πάρετε καμιά.
γιατί προδώσατε τα αριστερά.
Αντε γεια.
Λαμόγια Πουλημένοι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ ΔΑΒΡΗ(ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΡΟΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί του Αγιου Θωμα ψηφίζουν ΔΑΒΡΗ γιατί τους κορόιδεψες Γιαλουρη....

Ανώνυμος είπε...

ετσι πουληθηκατε στο δαβρη και την προηγουμενη τετραετια γιατι σας κοροιδεψε ο χρονης?
κομμουνιστες στα λογια αλλα αμερικανακια στην τσεπη.ουστ οεο οεο
οι αριστεροι ειναι μαζι μας εσυ δεν το εμαθες ακομα οεο οεο

Ανώνυμος είπε...

θα θελες οεο αλλα είσαι χαμένος από χέρι

Ανώνυμος είπε...

Τα φαρμακεία την ημέρα των εκλογών θα διανυκτερεύουν για τους φιλους του Θεο.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μεγαλε γιατι θα το καψουμε.θα γλεντησουμε , θα χορεψουμε , θα φαμε , θα πιουμε και θα γα.μη.σουμε. και κατι μαλακες σαν εσενα ,οποτε θα θελουμε προφυλακτικα.οεο οεο οεο

Ανώνυμος είπε...

Μετρέλα και κορδέλα σας περιμένουμε το βράδυ στις 15 ΟΕΟ. Και μη χαθεις...

Ανώνυμος είπε...

πάρτε σβάρνα τα μνημόσυνα, τους γάμους , τις κηδείες και κάτι θα πετύχετε.
Ετσι δεν είναι αγαπητέ Κύριε που από επικεφάλής συνδυασμού βρέθηκες υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και βρέθηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν ενδιαφέρθηκε για την προσωπική του προβολή,αλλά για το καλύτερο του τόπου και αυτο θα γίνει πραγματοποιήσιμο μόνο μέσα απο το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ.
Και αυτό γιατί εκει θα εργαστούν σαν σύνολο μακριά απο κομματικες και προσωπικες αντιπαλότητες.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς ετσι όπως τα περιγράφεις είναι οι πραγματικοί αριστεροί...
Γιάννης από Θήβα

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω μεγάλε, το λές σοβαρά η ειρωνικά γιατί δεν καταλάβαμε;

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά το λέει δεν το καταλαβαίνεις;
Αυτοί είναι οι πραγματικοί αριστεροί ,που το δείχνουν με τις πράξεις τους και οχι κατι άλλοι όπως έλεγε και ο οεο που είναι αριστεροι στα λόγια και αμερικανάκια στην τσεπη.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε λαμόγια που υπάρχουν αριστεροί με τσέπη αριστερά... Για πείτε μου έναν σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που πουλήθηκαν στο Δάβρη την προηγούμενη τετραετία και αυτοί που ξεπουλιούνται πάλι στον ίδιο.Αυτοί είναι αριστεροί στα λόγια και αμερικανάκια στην τσεπη.Φιλάράκο μου χούντα και αριστερά δεν συνδυάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτοί πουπουλήθηκαν στον Θεοδωρόπουλος τι είναι ...φιλαράκο;
Είναι οι καλοί αυτοί.
Είναι οι ταγοί αυτοί.
Είναι οι υπέρμαχοι αυτοί.
Είναι οι αυθεντικοί... αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί συνεργάζονται ,δεν χρηματίστηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την συνεργασία ρε λαμόγια
Αυτά έλεγε ο Μαρξ και ο Λένιν

Ανώνυμος είπε...

Η καλή τους συνεργασία εχει ήδη αρχίσει να φαίνεται και θα το δείτε και τα επομενα 4 χρόνια που θα είναι στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας από τους αντιπαθητικούς αριστερούς που συνεργάζομαι με τον Θεοδωρόπουλο...
Δικάστε με...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε και μεις μαζι σου
Θεοδωροπουλος καργα.
λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά .
καινούργια αρχη καινουργιος δήμαρχος καινουργιος δημος
θεοδωρόπουλος ολε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ενωμένο , ποτέ νικημένο...
Μη προδίδετε τα πιστεύω μας αδέρφια...

Ανώνυμος είπε...

Ενα είναι το Κομα. ΚΚΕ. Το κόμα σου ΛΑΕΕΕΕΕΕΕ......ΞΥΠΝα

ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ στα σκάνδαλα

Ανώνυμος είπε...

προδοτες