06 Απριλίου 2006

Το τελος της τετραετιας.

Ηρθε το τελος. Ηρθε το τελος. Ηδη αρχισαν οι αυλες να υποδεχονται την πρωτη πισσα. Πασαλειματα στο δρομο του σχολειου, στο δρομο του ΚΑΠΗ, στο δρομο του γηπεδου και επεται συνεχεια. Εμπρος λοιπον στο δρομο του γιουργια. Οσο πιο πολυ πασαλειμα τοσο καλύτερα. Παρακαλω μην ξεχασετε να πασαλειψετε και τον κεντρικο δρομο, ετσι για ποικιλια. Α! ηρθε το νερό. Εννοώ οι σωλήνες γιατί νερό...δεν νομίζω. Μια συμβουλή εχουμε να δώσουμε για τη νεα τετραετία. Ψηφίστε ανθρώπους από το χωριό, όποιον συνδυασμό και να επιλεξετε. Πιάστε τους από τον σβέρκο και δεσμεύστε τους ότι θα ενδιαφερθουν για τον τόπο μας και όχι για τις αυλές μας.

279 σχόλια:

1 – 200 από 279   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω προεκλογικα να μην θαβετε συνδυασμους.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε μεγαλε που σε θαψανε. Αυτοι μας εχουν ξεχασμενους και μας θυμουνται μια φορα στα 4 χρονια. Καλα κανουν και τους τα βγαζουν στη φορα. Και λιγα τους γραφουν. Και που εισαι. Ασε και κανενα ονομα γιατί η ανωνυμια δεν σε τιμά.

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε θετικά. Αρκει που εστω και στο τελος της τετραετιας κάτι κάνουν. Εδω στο Δηλεσι δεν μας εχουν ουτε για το τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Αρκει να γινονται τα εργα εστω και στο τελος της τετραετίας.

Ανώνυμος είπε...

Σας στρωσανε το κεντρικο δρομο ρε λαμογια λιαταναιοι και μιλάτε;

Ανώνυμος είπε...

22/4/2006. Παιδιά μηπως περσσεύει και λίγο πίσσα για την κριελάκα; Λέω μήπως!!!

Ανώνυμος είπε...

Λετε λετε εκει στον Αγιο, αλλα τα σαμαρακια τα βαλανε στον κεντρικο δρομο

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά για τα σαμαράκια πιστεύω πως χρειάζονταν!!
Τελικά στον Άγιο δεν είναι γραφτό να προχωράμε ίσια...
Μία πάνω...Μία κάτω...
Παιδιά δεν είναι βάρκα χωριό είναι!

Ανώνυμος είπε...

Περιμενετε να δειτε ταξιμο απο πλου τους υποψήφιους. Εχει να γινει το ελα να δεις. Τι παιδια σε δουλεια θα βολεψουνε, τι νερο θα φερουνε, τι κολυμβητήρια θα φτιάξουνε. τι...τι... Ρε αρπαξτε το φουρνοξυλο και κυνηγήστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Αλληθεύει οτι καποιοι εκει που εφτηναν, θα πιουν νερο; Με το καλο να κοπιασετε. Ρε μαυρο ρε.

Ανώνυμος είπε...

Το ταξιμο παει συνεφο. Τρεχουν ολοι να προλαβουν, να ολοκληρωσουν τις μηχανοραφιες. Συνεργασίες που ξαφνιαζουν....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει καποιο πρόβλημα με το οικοπεδο του συνεταιρισμού; Τι ακριβώς; Γιατί άλλοι το πουλανε πριν τις εκλογές; Αλλοι θέλουν να το αγορασουν μετά; Μηπως η φωνή της Σαπφους Νοταρα τους συνετίσει; ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κώλο δεν ζητήσατε ρε παλιο αγιθωμιτες. Τα ΄τετοια μας θα πάρετε....

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτομαι. Να ψηφίσω; Να μην ψηφίσω. ΚΑι να ψηφίσω τι θα βγει; Τέτοιες μπούρδες γράφουν όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι σωτήρες, οι οποίοι σημειωτέον θέλουν και τη βοήθειά μας. Μόνο μαζί μας προχωράνε. Καμαρώστε τους. Μήπως νομίζουν ότι βρισκόμαστε στην εποχή του Βουρδουμπά;

Ανώνυμος είπε...

Μικρη μου ολανδεζα αν θελεις για μπανάκι, στη Λιάτανη χειμώνα έλα το βραδάκι....Περιμένετε...περιμένετε...Τα καλύτερα έρχονται..

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε στις τοπικές εφημερίδες την προσωπική αντιπαράθεση ατόμων, όπως Ζώης Θεοδωρόπουλος, Δάβρης και ... ένας παπάς. Όλοι ξεκινούν τα κείμανά τους με θέμα την πολιτική αντιπαράθεση και καταλήγουν σε προσωπική επίθεση ο ένας για τον άλλο. Τι δωροδωκίες διαβάσαμε (45000?), τι για σύχρονους Ηρώδηδες ακούσαμε (έλα ρε παπά, σε γωνιά αγγέλων γαλουχήθηκες;). Τι για συνεργασίες που πριν ήταν εχθροπραξίες. Τι για απαριθμήσεις έργων στον Άγιο Θωμά με πρώτο και καλύτερο το μεγαλόπρεπο κτίριο του ΚΑΠΗ (αναφέρει καθόλου στην εφημερίδα ότι για χρόνια ήταν τσιφλίκι του;). Λες και αυτοί όλοι ενδιαφέρονται για το καλό μας. Να δούμε πόσο θα αντέξει το μυαλό μας. Όλοι αυτοί θα νέμονται την εξουσία μέχρι το Δεύτε τελευταίον ασπασμόν. Άλωστε οι περισσότεροι από αυτούς να θυσιαστούν θέλουν για το καλό τους. Συγνώμη του τόπου ήθελα να πω.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συνιστώ σε όλους ψυχραιμία. ετσι και αλλιώς τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Τίποτα...τίποτα...τίποτα...ή μήπως κάτι πάει να αλλάξει. Οψόμεθα.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάσαμε στις εφημερίδες αρκετές επιστολές που μας κάνουν να απορούμε. τι έγινε ξαφνικά και όλοι τα έχουν με όλους; Γράφει ένα άρθρο ο ένας, απαντάει ο άλλος. Εκείνο όμως που ξενίζει είναι το θάρρος ορισμένων να ομιλούν για ένα τεράστιο έργο. Να καταγράφουν ένα κατά δική τους ομολογία τεράστιο βιογραφικό για τις θέσεις που εχρημάτησαν. Να απαριθμούν ένα τεράστιο έργο, πάλι κατά δική τους ομολογία, που εκτέλεσαν. Να δίνουν συμβουλές, κατά δική τους κρίση, χωρίς την αμοιβή των 45000?;;;. Και συμπερασματικά ομιλούν για 16 χρόνια προσφοράς, της οποίας η συνέχεια είναι εξασφαλισμένη, πάλι κατά δική τους ομολογία, καθώς όλοι γνωρίζουν το ποιόν και τα έργα των ανθρώπων αυτών. Ανθρώπων έργα λοιπόν και όχι ανθρώπινα είναι οι συμπεριφορές των ανθρώπων αυτών με ότι ασχολήθηκαν. Ανθρώπων έργα είναι να παίρνεις τα βιβλία πρακτικών από συλλόγους και όταν τους ζητούνται να μην τα προσκομίζουν. Ανθρώπων έργα είναι η απαίτηση των ατόμων αυτών για δημιουργία βυρσοδεψίων στην περιοχή. (Ποιος δεν θυμάται την υπέροχη συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ, όπου οι άνθρωποι με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο, έλεγαν ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πάρουν τα χρήματα και ας έφερναν και ατομικές βόμπες. Ανθρώπων έργα είναι και η ΛΗΘΗ. Ξεχνάμε εύκολα. Ανθρώπων έργα είναι και το θάρρος ανθρώπων για συνεργασία που μέχρι πρότεινος, οένας δημιουργούσε πρσχώματα στον άλλο για τη μη δημιουργία έργων (Σύννομες διαδικασίες θα πείτε. Αυτή τη δικαιολογία προτείνουν ως απάντηση οι επικοινωνιολόγοι). Να δούμε λοιπόν πόσο αγαστή θα είναι η συνεργασία αυτή την ερχόμενη τετραετία. Ωστόσω πάντα θα παραμένει το ερώτημα ' Που είναι η μπάλα; Ωαίο...'
Καλή Δύναμη
Υ.Γ. Σε τέσσερα χρόνια θα γνωρίζουμε την τύχη αυτής της συνεργασίας. Ζήστε λοιπόν το μύθο σας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε εσύ που γράφεις το παραπάνω μήνυμα και το υπογράφεις ως διαπλεκόμενος, μπορείς να μας πεις ποιος σαμποτάρισε στο δημοτικό συμβούλιο την αγορά του οικοπέδου του συνεταιρισμού, ύστερα από τηλεφωνική συννενόηση; Αλλά και ποιος συναίνεσε στην αγορά μετά από τηλεφωνική παρέμβαση; Τα ίδια σκατά είναι όλοι. Δεν θα αλλάξει τίποτα όποιος και να βγεί. Μόνο ένας εισαγγελέας θα έβαζε τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι το έχουν σίγουρο ότι θα νικήσουν. Όλοι περιμένουν ... να νικήσουν. Όλοι τρέχουν για να νικήσουν. μακάρι έτσι να έτρεχαν και για να κάνουν έργα.Όλοι αυτοί που τώρα τρέχουν, τρέχουν για να αράξουν μετά. Αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν, θα το αποδείκνυαν με τα έργα τους, που σημειωτέον δεν χρειάζονται θώκους για να γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Οσο πιο κοντά στην ωραία πύλη της Εκκλησίας είστε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να εκλεγείτε. Ορμάτε υποψήφιοι.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο δήμαρχος αντί να χρησιμοποιήσει τη μικροφωνική της κοινότητας, πλήρωσε περιφερόμενη ντουντούκα να λέει: 'Ο Δήμαρχος λέει πως το νερό είναι πόσιμο'
Καλό πιώμα. Οταν έρθει στο χωριό πλακώστε τον στα κεράσματα νερό. να δούμε πόσα θα πιεί.

Ανώνυμος είπε...

eithela na matho re paidia ti politiko logo exoyn kapoia atoma poy plakothikan sto xilo kai pigan kai sta dikastiria kai tora xaxxaaxax ola kala tora paidia kai xerete poio atomo enoo. am to allo stelexi apo oinofyta ton evrizan ton kamaroto mas dimarxo kai den katevenoyme kai tetoia ...... re pos na min katevoyn stis ekloges afoy toys exei oloys sto xeri oloi efagan kai oloi trone edo sto xorio. reeeeeeeeeeeee fate alla fiaxteeeeeeeeeee.kai tora pane apo porta se porta kai lene peite mas ti thelete tora oti thelete tha sas to kanoyme.xerete ti theloyme kirioi toy dimoy? na sikothite na fygete na pate apo ekei poy erthate kai na min xana asxolitheite me ta koina toy topoy giati este ASXETOI to akoyte ASXETOI.KAI KATI TELEYTAIO THELOYN STO SXIMATARI NA ALAXOYN TON GEORGIOY.AMA EMEIS TOYS XANAVGALOYME ANTE ENAS ENAS STON ASOPO POTAMO ME MIA PETRA STO LAIMO.

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον anonymous: Εχουν ακριβώς τον ιδιο πολιτικό λόγο με κάποιους που μάζευαν υπογραφές στον Αγιο Θωμά για να διώξουν αστυνομικό από την υπηρεσία και τώρα συνεργάζονται μαζί του.
Εχουν τον ίδιο πολιτικό λόγο με κάποιους αριστερούς που δεν συγχωρούσαν με τίποτα καμώματα πρώην προέδρων κοινότητας και τώρα συνεργάζονται μαζί τους.
Εχουν ακριβώς τον ίδιο πολιτικό λόγο με σένα, που δεν κοιτάς και τους δύο συνδυασμούς, να δεις τι μπουμπούκια κρύβουν ή ανήκεις σε κάποιο συνδυασμό γι' αυτό και δεν αναφέρεις τίποτα.
Οτι και να ψηφίσεις το ίδιο υπεύθυνος θα είσαι και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια, σας είπε κανείς ότι η πολιτική είναι παρθενία. Όλες οι πουτάνες εκεί συνωστίζονται για να κάνουν το μεροκάματο.
Οχι όμως το ίδιο με το δικό σου μεροκάματο. Το δικό τους το καλό.
Ολη η βρωμιά μέσα σε αυτούς μαζεύτηκε. είδαμε και τον Θεοδωρόπουλο τι μάζεψε. Αυτός που επαγγέλεται το καινούργιο, το φρέσκο, το ανανεωμένο...το..το.. Ολη τη προηγούμενη σαπίλα. Εσείς δηλαδή θα ψηφίσετε κάποιο από τα νέα παιδιά, γιατί αν είναι έτσι χαλάλι. Αλλά μάλον τη σαπίλα θα ψηφίσετε. Τη σαπίλα που περιδιαβαίνει προεκλογικά τα σπίτια σας και σας τάζει αυτά που σας έταξε την προηγούμενη τετραετία, σε νέο περιτύλιγμα. Και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Γιατί εσείς έχετε ξεχάσει τι σας έλεγε πριν 4 χρόνια. Γιατί σας αρέσει να σας φουσκώνουν το μυαλό. Γιατί στο κάτω κάτω για ένα καφέ σας έχει.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ...Α ρε Σαπφω Νοταρά. Πόσο δίκιο είχες.

Ανώνυμος είπε...

Τάξιμο, τάξιμο, τάξιμο, τάξιμο..
Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αντίθετα γέμισε με ελπίδες ένα χωριό ολόκληρο.. Τάξτε και σεις. μόνο καλό προσφέρετε.

Ανώνυμος είπε...

apantisi stin kyria dimitra.Malon sas enoxlei poy aniko ekei poy mallon den anikeis esi.gia astinomikoys kai tetoia poy les ta xero kalitera apo esena pistepseme poy den eimai kai apo to xorio soy.apla katalave koritsi moy oti aftoys toys fagame 10 xronia stin mapa prepei na dokimasoyme kai kati allo kai na eisai sigoyri gia ayto poy soy leo ego tha eimai o protos poy an kanoyn ayta poy ginontai kai simera to idio kraximo tha fane kai ayti.alla an mporeis pes moy edo kai 10 xronia ti egine sto xorio soy ti egine edo sta oinofyta pes moy pes moy se parakalo mono ena ergo thelo na moy peis ena mono ena .na soy po ego ti egine to BMW TO KANAME M3 GIA NA KANOYME KONTRES STON DROMO NA MPAINOYN ORAIA KOROTSIA MESA KAI MESA STO DIMO NA DOYLEYOYN LAMOGIA ADERFES XADERFES GAMPROI TRAMPOYKOI KAI TA SOI OLO OLO.EGO AYTO VLEPO THELO TIN ALAGI NA DO KAI ALOYS OXI TOYS IDIOYS KAI NA SOY POYLANE KAI MOYRI APO PANO ATOMA POY OTAN TA PIGAN STA DIKASTIRIA TOYS APALAXAN LOGO VLAKEIAS KATALAVES TORA ?

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια μην μαλώνετε. Αυτή είναι μια ιερή ώρα. Η ώρα της πίσσας. νέος μαραθώνιος πίσας στο χωριό. Η πίσσα των χιλιοστών. Γιατί τόση εγρήγορση για την πίσσα. Αμ' το άλλο.

Δρόμος από Προφήτη Ηλία προς Τσούκα. Πισσαρίστηκε. Σε ποιον το είχαμε τάξει αυτό και δεν το θυμάμαι;
Κύρ' Δήμαρχε μιας και τώρα τελευταία δείχνεις μεγάλη ευαισθησία σε πολλά πράγματα. Μήπως σου περισσεύει χρόνος να ασχοληθείς και με το δημοτικό σχολείο του Αγιου. Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Για ψάξτε λίγο.
Πρέσεχε όμως γιατί η πίσσα είναι ΜΑΥΡΗ και το ΜΑΥΡΟ που θα φας στον Αγιο, ούτε καν το έχεις φανταστεί.
Αντε, στην υγειά μας.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στην απάντηση.
Αυτό το κάτι άλλο που λες αγαπητέ ανώνυμε είναι το ίδιο με αυτό που είχαμε τόσα χρόνια. ανοιξε τα μάτια σου να δεις καθαρά και δέξου την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τα Ανακόντα...
Βρίξτε, λυσάξτε, χτυπηθείτε, αλλά16 Οκτωβρίου τελειώστε το και Μονιάστε μπας και δει κανένα καλό ο τόπος. Αντε μπραβο αρπαχτικά μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΑΝΟ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑΝΟ.ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.(ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ).ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Η΄ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΣ Ή ΜΗ).Η ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ.Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για τους δήθεν δημοσιογράφους.Πρίν μια εβδομάδα περίπου έπεσε στα χέρια μου η εφημερίδα ΄΄ΚΟΜΠΡΑ΄΄.Πρωτοσέλιδο μια αρρωστημένα μονταρισμένη αγιογραφία.Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ καβάλα στο άλογο αλλά με το πρόσωπο του κ.Θεοδωρόπουλου διαβολικά παραμορφωμένο.Μέσα σε μια μέρα οι εφημερίδες εξαφανίστηκαν.Και χτες παίρνω την ίδια εφημερίδα του ίδιου μήνα με τα ίδια άρθρα αλλα...με διαφορετικό πρωτοσέλιδο...Γιατί ο κ.Κόμπρας και τα άτομα που τον πληρώνουν φρόντισαν να την εξαφανίσουν και να την κυκλοφορήσουν με αλλο πρωτοσέλιδο;;;ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΪΟΝ ΤΟΥΣ.Δε θα τους ανεχτούμε άλλο.Γιατί δε μας δείχνουν τα έργα που έκαναν 10 ΧΡΟΝΙΑ ;μα γιατί ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.Πιστεύουν οτι θα κερδίσουν πάλι τις εκλογές με βρώμικα κόλπα;ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
Οσο για τα άρθρα και τις δηλώσείς;Αυτά μόνο ενα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να τα γράψει.Ποιός υποψήφιος δήμαρχος θα έλεγε οτι θα φροντίσει να απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι;Θα πρέπει να είναι κανείς πολυ ανόητος για να πιστέψει αυτές τις δηλώσεις που μόνο στον κ.Κόμπρα ανήκουν.Και κατι άλλο
΄Ολοι οι δημότες ευχαριστούμε τον κ.Κόμπρα που δημοσίευσε τις φωτογραφίες απο το πρόγραμμα του κ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ που δείχνουν πραγματικά σε τί περιβάλλον ζουμε.
Πώς το έκανε αυτό το λάθος;;;Είναι κατι που δεν συμφέρει τους εργοδότες του.

Ανώνυμος είπε...

Προηγείται σημαντικά ο Θεοδωρόπουλος στα Οινόφυτα
Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος προηγείται σαφώς του Γιάννη Δάβρη στην κούρσα για την κατάκτηση του Δήμου Οινοφύτων. Αυτό προέκυψε από έρευνα της κοινής γνώμης που έκανε ο γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research για λογαριασμό του ίδιου του κ. Θεοδωρόπουλου. Η έρευνα ήταν τηλεφωνική και συμπεριέλαβε 503 νοικοκυριά από τις περιοχές του Αγίου Θωμά, των Οινοφύτων και του Δηλεσίου.




Αναλυτικά στην κρίσιμη ερώτηση της πρόθεσης ψήφου το 41% δήλωσε πως θα ψήφιζε για δήμαρχο τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο έναντι 18,5% που θα ψήφιζε τον Γιάννη Δάβρη. Πρακτικά το 59,5% έχει ξεκαθαρίσει τον ποιο από τους δύο υποψηφίους θα ψήφιζε αν οι εκλογές διεξήγοντο την ημέρα της δημοσκοπήσεως. Ποσοστό πολύ σημαντικό καθώς περίπου το 60% έχει ξεκαθαρίσει τις απόψεις του 45 μέρες προ των εκλογών
Στην ίδια έρευνα, το 27,2% δήλωσε πως δεν είχε αποφασίσει ποιον από τους δύο υποψηφίους θα ψήφιζε, ενώ το 8,2% δήλωσε δεν θα ήθελε να απαντήσει. Αθροιζόμενα αυτά τα δύο τελευταία ποσοστά φέρνουν την αδιευκρίνιστη ψήφο στα όρια του 35,4%.
Με δεδομένο το μεγάλο μέγεθος του στατιστικού δείγματος (τα 503 νοικοκυριά καλύπτουν περίπου το 9% του εκλογικού σώματος) και το σχετικά μεγάλο ποσοστό απαντήσεων (το 60% απάντησε σαφώς) είναι προφανές πως ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος προηγείται στις προτιμήσεις έχοντας την προτίμηση δύο εκ των τριών ψηφοφόρων που έχουν αποφασίσει το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές. Πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής της δημοτικής ηγεσίας στο Δήμο Οινοφύτων μετά 10 χρόνια συνεχούς διοίκησης του Δήμου από τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Δάβρη.
Από τους υπόλοιπους ψηφοφόρους θα πρέπει να σημειώσουμε πως ένας στους τρεις περίπου δεν δήλωσε στην έρευνα τι θα ψηφίσει. Ποσοστό μάλλον λογικό καθώς η εικόνα της τελικής ψήφου στις δημοτικές εκλογές και σε μικρές περιοχές σχηματοποιείται ολοκληρωτικά μετά την ανακοίνωση των συνδυασμών. Όμως σημειώνουμε πως η απόσταση μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι πολύ μεγάλη (μπροστά ο Θεοδωρόπουλος με 22,5%).
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αναποφάσιστοι ακολουθούν στο τέλος μια κατανομή αντίστοιχη με όσων έχουν αποφασίσει και σπάνια συμπεριφέρονται με πολύ διαφορετικό τρόπο. Το επιχείρημα αυτό συμπληρώνουν και οι απαντήσεις στα άλλα ερωτήματα της έρευνας που σκιαγραφούν το προφίλ των υποψηφίων (προηγείται 20% ο Θεοδωρόπουλος), το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες (προηγείται κατά 19% ο Θεοδωρόπουλος), το τι βαραίνει στην τελική ψήφο κλπ.
Ειδικά στο κρίσιμο ερώτημα ποια η γνώμη των ψηφοφόρων για την τετραετία που πέρασε το 55,5% θεωρούν πως τα πράγματα πήγαν προς το χειρότερο, έναντι 17,9% που θεωρούν πως πήγαν προς το καλύτερο και του 25,8% που θεωρούν πως δεν υπήρξε σημαντική αλλαγή.
Βλέπουμε πως εκείνοι που κρίνουν θετικά τα πράγματα πλησιάζουν στο ποσοστό που λαμβάνει ο κ. Δάβρης, ενώ εκείνοι που βλέπουν αρνητικά το έργο του ξεπερνούν κατά πολύ το ποσοστό του κ. Θεοδωρόπουλου. Από αυτό το ποσοστό toy 55, 5% αναμένεται να αντλήσει ακόμα περισσότερους ψήφους ο Γ. Θεοδωρόπουλος. Φυσικά υπάρχει πάντα ένα επιπλέον ποσοστό της τάξεως του 25,8% που θεωρεί πως τίποτα δεν άλλαξε. Από αυτό θεωρητικά έχει τη δυνατότητα να αντλήσει o κ. Δάβρης.
Το επιπλέον θετικό στοιχείο για τον κ. Θεοδώρόπουλο είναι πως τα παραπάνω ποσοστά κατανέμονται δημογραφικά αντιστοίχως με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του Δήμου Οινοφύτων και σε όλες τις ηλικίες ψηφοφόρων. Δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν στον Άγιο Θωμά, στα Οινόφυτα και στο Δήλεσι, νέοι, ενήλικες και ηλικιωμένοι. Γεγονός που κάνει πιο εύκολη την τελική αξιολόγηση της έρευνας.


Διαμαντής Μπασαντής
Επικοινωνιολόγος




Γίνε μέλος για να συμμετέχεις με κείμενα σου


Η γνώμη σου έχει δύναμη!
Πες την άποψη για την περιοχή σου...

Ανώνυμος είπε...

Προηγείται σημαντικά ο Θεοδωρόπουλος στα Οινόφυτα
Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος προηγείται σαφώς του Γιάννη Δάβρη στην κούρσα για την κατάκτηση του Δήμου Οινοφύτων. Αυτό προέκυψε από έρευνα της κοινής γνώμης που έκανε ο γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research για λογαριασμό του ίδιου του κ. Θεοδωρόπουλου. Η έρευνα ήταν τηλεφωνική και συμπεριέλαβε 503 νοικοκυριά από τις περιοχές του Αγίου Θωμά, των Οινοφύτων και του Δηλεσίου.




Αναλυτικά στην κρίσιμη ερώτηση της πρόθεσης ψήφου το 41% δήλωσε πως θα ψήφιζε για δήμαρχο τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο έναντι 18,5% που θα ψήφιζε τον Γιάννη Δάβρη. Πρακτικά το 59,5% έχει ξεκαθαρίσει τον ποιο από τους δύο υποψηφίους θα ψήφιζε αν οι εκλογές διεξήγοντο την ημέρα της δημοσκοπήσεως. Ποσοστό πολύ σημαντικό καθώς περίπου το 60% έχει ξεκαθαρίσει τις απόψεις του 45 μέρες προ των εκλογών
Στην ίδια έρευνα, το 27,2% δήλωσε πως δεν είχε αποφασίσει ποιον από τους δύο υποψηφίους θα ψήφιζε, ενώ το 8,2% δήλωσε δεν θα ήθελε να απαντήσει. Αθροιζόμενα αυτά τα δύο τελευταία ποσοστά φέρνουν την αδιευκρίνιστη ψήφο στα όρια του 35,4%.
Με δεδομένο το μεγάλο μέγεθος του στατιστικού δείγματος (τα 503 νοικοκυριά καλύπτουν περίπου το 9% του εκλογικού σώματος) και το σχετικά μεγάλο ποσοστό απαντήσεων (το 60% απάντησε σαφώς) είναι προφανές πως ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος προηγείται στις προτιμήσεις έχοντας την προτίμηση δύο εκ των τριών ψηφοφόρων που έχουν αποφασίσει το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές. Πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής της δημοτικής ηγεσίας στο Δήμο Οινοφύτων μετά 10 χρόνια συνεχούς διοίκησης του Δήμου από τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Δάβρη.
Από τους υπόλοιπους ψηφοφόρους θα πρέπει να σημειώσουμε πως ένας στους τρεις περίπου δεν δήλωσε στην έρευνα τι θα ψηφίσει. Ποσοστό μάλλον λογικό καθώς η εικόνα της τελικής ψήφου στις δημοτικές εκλογές και σε μικρές περιοχές σχηματοποιείται ολοκληρωτικά μετά την ανακοίνωση των συνδυασμών. Όμως σημειώνουμε πως η απόσταση μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι πολύ μεγάλη (μπροστά ο Θεοδωρόπουλος με 22,5%).
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αναποφάσιστοι ακολουθούν στο τέλος μια κατανομή αντίστοιχη με όσων έχουν αποφασίσει και σπάνια συμπεριφέρονται με πολύ διαφορετικό τρόπο. Το επιχείρημα αυτό συμπληρώνουν και οι απαντήσεις στα άλλα ερωτήματα της έρευνας που σκιαγραφούν το προφίλ των υποψηφίων (προηγείται 20% ο Θεοδωρόπουλος), το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες (προηγείται κατά 19% ο Θεοδωρόπουλος), το τι βαραίνει στην τελική ψήφο κλπ.
Ειδικά στο κρίσιμο ερώτημα ποια η γνώμη των ψηφοφόρων για την τετραετία που πέρασε το 55,5% θεωρούν πως τα πράγματα πήγαν προς το χειρότερο, έναντι 17,9% που θεωρούν πως πήγαν προς το καλύτερο και του 25,8% που θεωρούν πως δεν υπήρξε σημαντική αλλαγή.
Βλέπουμε πως εκείνοι που κρίνουν θετικά τα πράγματα πλησιάζουν στο ποσοστό που λαμβάνει ο κ. Δάβρης, ενώ εκείνοι που βλέπουν αρνητικά το έργο του ξεπερνούν κατά πολύ το ποσοστό του κ. Θεοδωρόπουλου. Από αυτό το ποσοστό toy 55, 5% αναμένεται να αντλήσει ακόμα περισσότερους ψήφους ο Γ. Θεοδωρόπουλος. Φυσικά υπάρχει πάντα ένα επιπλέον ποσοστό της τάξεως του 25,8% που θεωρεί πως τίποτα δεν άλλαξε. Από αυτό θεωρητικά έχει τη δυνατότητα να αντλήσει o κ. Δάβρης.
Το επιπλέον θετικό στοιχείο για τον κ. Θεοδώρόπουλο είναι πως τα παραπάνω ποσοστά κατανέμονται δημογραφικά αντιστοίχως με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του Δήμου Οινοφύτων και σε όλες τις ηλικίες ψηφοφόρων. Δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν στον Άγιο Θωμά, στα Οινόφυτα και στο Δήλεσι, νέοι, ενήλικες και ηλικιωμένοι. Γεγονός που κάνει πιο εύκολη την τελική αξιολόγηση της έρευνας.


Διαμαντής Μπασαντής
Επικοινωνιολόγος




Γίνε μέλος για να συμμετέχεις με κείμενα σου


Η γνώμη σου έχει δύναμη!
Πες την άποψη για την περιοχή σου...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Κύριο Μπασαντή

Με τα όσα γράφετε, δείχνετε πως δεν έχετε μελετήσει καθόλου την ιστορία βουλευτικών και δημοτικών εκλογών της περιοχής.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως όχι σε τόσο μακρινό δείγμα, αλλά σε exit poll, δηλαδή για να το καταλάβουν όλοι, δείγμα αμέσως μετά την απόθεση του ψηφοδελτίου, η ίδια εταιρεία στον Αγιο θωμά, οδηγήθηκε σε εντελώς εσφαλμένα συμπεράσματα. Αυτό γιατί κανένας από τους ερωτηθέντες δεν απάντησε αληθώς.
Σεις ως επικοινωνιολόγος γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τους χωριάτες τις δικλείδες ασφαλείας που περιλαμβάνουν στα ερωτηματολόγιά τους οι εταιρείες δημοσκόπησης. Και όμως οι χωριάτες τους ξεγέλασαν. Αλλο εψήφησαν και άλλα απάντησαν.
Συνεπώς πως να εκλάβουμε ως αληθές το παραπάνω δείγμα;
Μια τέτοια δημοσκόπηση θα είχε νόημα, αν οι τοπικοί άρχοντες εργάζονταν για το κοινό καλό και όχι για τη ατομική ικανοποίηση του καθενός, πράγμα που δεν συμβαίνει στη περιοχή μας.
Γι'αυτό λοιπόν μην φουσκώνετε τα μυαλά του αγαπητού Γιώργου. Προσγειώστε τον στην πραγματικότητα και ερευνήστε το εκλογικό παρελθόν του τόπου. Αυτός ο παράγοντας, πιστέψτε θα μεταβάλλει υπερβολικά το αποτέλεσμα, στο μαθηματικό μοντέλο ανάλυσης που ακολουθήσατε.

Με σεβασμό στον κόπο όλων που δίνουν τον αγώνα του εκλέγεσθαι.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληξη προκαλεί το γεγονός, ότι θεωρούμε έναν δήμαρχο ανύπαρκτο και κενό έργου. Δηλαδή στον Αγιο Θωμά:
- Η πλατεία με την παιδική χαρά δεν είναι έργο;
- Το δίκτυο νερό που άλλαξε, δεν είναι έργο;
- Η υδροδότηση από την ΕΥΔΑΠ δεν είναι έργο;
- Ο διορισμός φυλάκων του υδραγωγείου με παιδιά του χωριού, δεν είναι έργο;
- Η ασφαλτόστρωση των δρόμων (ακόμη και έτσι όπως την χαρακτηρίζουν οι απέναντι), δεν είναι έργο;
- Τα προγράμματα της Δια βίου εκπαίδευσης, δεν είναι έργο;
- Οι καλύψεις των σχολείων και του παιδικού σταθμού, δεν είναι έργο;

Τι επιτέλους θέλετε στον Αγιο Θωμά, για να καταλάβουμε και εμείς οι πιο έξω;
Ακουσα μάλιστα, πως προχωράει και σχέδιο αποχέτευσης. Αν όντως είναι αλήθεια, δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει η δημοτική αρχή. Εγώ όλα τα παραπάνω, τα χαρακτηρίζω αχαριστία. Πήρατε ένα όνομα 'Δαβρης' και το χτυπάτε σαν χταπόδι. Οπως και να σας φερθεί του καταλογίζετε το άδικο. Αυτό είναι κακοήθεια. Ξεχνάτε εσείς οι άνθρωποι, ότι και αυτός είναι άνθρωπος. Δεν φάνηκε ποτέ αντίθετος στο να ακούσει τη γνώμη σας.
Μήπως τρέφετε αυταπάτες ότι αν κατακτήσετε εσείς τον δημαρχειακό θώκο θα τον διαχειριστείτε καλύτερα; Έλεος. Κάντε τον αγώνα σας, αλλά μην παραμυθιάζετε τον κόσμο και παρουσιάζετε εαυτόν, ως κοσμοσωτήριον. Αν κατηγορείτε τον Δάβρη ως απάνθρωπο, που είναι η δική σας ανθρωπιά;
Κουράστηκα, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω και δυστυχώς μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω. Καλά τα δικτυακά ημερολόγια, όμως όχι τόση μονομέρια. Λίγη ανθρωπιά σε αυτούς που θεωρούν εαυτούς ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ
Τα παραπάνω αποτελέσματα του γκαλοπ δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ'',όπου υπέγραφε ο κ.Μπασαντής.Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research είναι αξιόπιστη και να είστε σίγουρος οτι και στις 15 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα θα δείχνουν οτι η πλειοψηφία στηρίζει ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ,κάτι που μάλλον προσωπικά εσας δεν σας ικανοποιεί.Όσο για το σημείο που λέτε οτι οι τοπικοί άρχοντες δεν εργάζονται για το κοινό καλό αλλα μόνο για τον ευατό τους συμφωνώ μαζί σας.Οι άρχοντες των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ετών ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ εργάζονταν και τους υπόλοιπους μας είχαν ξεχάσει.Γι'αυτό στο χέρι μας είναι να τους ξεχάσουμε και εμείς και να αγωνιστούμε για κάτι ΝΕΟ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ.
Σκεφτείτε το λίγο.Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς την ιστορία με το οικόπεδο του συνεταιρισμού, για να μάθουμε και εμείς την αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπύρε τι μικροπολιτική είναι αυτή που κάνεις; Αν γνωρίζεις κάτι πέστο και σε εμάς. Μην πετάς τη λαμογιά κουτοπόνηρα.
ΜΕ ΦΟΡΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑ. Θα πάρω το δίκανο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ
ΖΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.ΠΟΥ;;ΣΕ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ.ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ;;;ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ;;;
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ;;
ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ;;;
ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΄΄ΚΑΘΑΡΟ΄΄ΑΕΡΑ ΜΑΣ;;
ΕΧΕΙΣΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ;;
ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΠΟΥ Η ΣΤΕΓH ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,ΟΙ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ...
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ;;;ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;;ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΥΨΟΣ;;;ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;;;ΠΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;;;ΗΜΑΡΤΟΝ
ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ;;;ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΣΣΑ;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ;;;ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ;;;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΒΡΗ .ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ;;;;
HMΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές πλησιάζουν και το χρήμα ρέει.Δεν θα σχολιάσω αυτούς που το μοιράζουν .Είναι ανώφελο.Θα σχολιάσω αυτούς που τα παίρνουν.Ολοι έχουμε οικονομικά προβλήματα.Πρέπει να έχουμε και λίγη αξιοπρέπεια.Ψηφιζουμε για το καλύτερο του τόπου μας και συνεπώς το δικό μας.Λίγα ή παραπάνω χρηματα δεν θα μας κανουν καλύτερους.Πόσο θα κρατήσουν και αυτά;
Ενα μιξεράκι ή μια τηλεόραση είναι ικανά να σου αγοράσουν το δικαίωμα της επιλογής;
Η ψήφος είναι η δύναμή μας.

Ανώνυμος είπε...

apantisi stn katerina.Katerina esei zeis ston aylona alla xereis polla apo ta oinofyta thes na alaxoyme thesi na ertho ego eki kai esi edo.ase more to doylema poy eisai apo aylona kai vlepeis ta oinofyta teleia eisai niktomenoi poli kai koita na koitaxeis to xorio soy kai ase ta indofyta isixa opos ta lene i parapano einai kai xeirotera re mpas kai exeis sigeneia me to dayri giati apo oti xero ston dimo exete rizes me aylona ante geia kai i 15 oktomvri einai konta mayriste ton magaiver(dayris)

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν περίμενα τέτοια δικτυακή αντίδραση και αντιπαράθεση σε ένα ημερολόγιο που στην αρχή κορόιδεψα.
Τελικά η ανωνυμία του διαδικτύου βοηθάει στο να ανδειχθούν οι απόψεις και οι αντιπαραθέσεις. Αυτό είναι το καλό. Εγώ πάντως θα ψηφίσω Δαβρη, γιατί βλέπω μια προσωπική επίθεση και γιατί οι άλλοι οι "πρωτάρηδες" δεν με πείθουν ότι θα κάνουν κάτι καλύτερο. Δεν έχουν να αντιπροτείνουν το παραμικρό. Αν είχαν θα το είχαν πράξει ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας λογοκρίνετε επειδή λέμε την αποψή μας; Ναι είμαι από τον Αυλώνα. Οχι δεν έχω συγγένεια με το Δάβρη. Εχω όμως μάτια και βλέπω τι δουλειά έχει γίνει στα Οινόφυτα και τι στον Αυλώνα
Βλέπω πως ήταν ο Αυλώνας πριν χρόνια και δεν έχει αλλάξει καθόλου.
Βλέπω πως εξελίχθηκαν τα Οινόφυτα.
Αν σε βοηθάει αυτό πάντως για να βγάλεις συμπεράσματα, η γιαγιά μου ήταν από το Κλειδί.
Κατερίνα από Αυλώνα

Υ.Σ. Εσύ ο ανώνυμος, δώσε και κανένα όνομα, έστω και μουφε, για να μπορούμε να συνενοούμαστε.
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

thes onoma ok me lene spyro.eides les exelixi sta oinofyta poy einai re paidi moy kai den tin vlepoyme emeis.ana theoreis ta oinofyta exelixi sto oti se ligo kairo tha paithanoyme apo karkino kai emeis kai ta paidia mas nai exeis dikio an les exlixi sto oti to nero einai akatallilo kai pernoyme emfialomeno nai exeis dikio an theoreis exelixi oti ta aytokinita mas exoyn spasei apo tis lakoyves nai exeis dikio an theoreis exelixi to oti to vradi den mporoyme na perpatisoyme giati den yparxei fotismos nai exeis dikio.an aytoi einai exelixi agapiti moy nai tha psifiso kai ego ayton poy psifisa oles tis proigoymenes tetraeties etsi gia na ginoyn kai alla kala ston topo mas edo alla oxi mprosta vimata . ta vimata poy kanoyme einai piso poli piso.kai kati allo.den exo kati me ton dayri apla aftos exei to maxairi aytos kai to peponi alla den to xrisimopoi katalaves ela omos opote thes sta oinofyta na se kanoyme volta vradi kai tha deis tin diafora me ton aylona.se eyxaristo poli

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΒΡΗ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;;;
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΡΗΘΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ , ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ;;;ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΑΛΙ;;;;
ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΧΙ 4 . 10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΔΑΒΡΗ.ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ Ο Κ.ΔΑΒΡΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ''ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΄΄ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο Κ.ΔΑΒΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΒΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο Κ.ΔΑΒΡΗΣ;;;;
ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11.45
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ωστε έκλεισε ο Περιβόητος συνδυασμός του Δάβρη. Φαίνεται πως ο μεγαλοπασόκος είπε το ΝΑι.
Ηταν και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος; Αντε με το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε σε παρακαλώ να μην γράφεις έναντι άλλων. Χρησιμοποίησες έναν σχολιασμό με υπογραφή Μπασαντής, και εγώ απάντησα στον Μπασαντή. Όμως έτσι εκείνος δεν θα πάρει το μήνυμα.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Ελσάκι που ένοιωσες τρομοκρατία και καταπίεση τα χρόνια της διαχείρισης του Δήμου από τον Δάβρη.
Τι προσωπική επίθεση έκανε σε εσένα ο Δάβρης;
Πότεσε εκβίασε και πότε σε εκμεταλεύτηκε;
Δηλαδή αν μπορούσε, χαζός ήταν να μην κάνει έργα αν ήθελε να ξαναβγεί δήμαρχος;
Για πάρτε το από την αρχή γιατί κάπου σας έχει ξεφύγει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια, δεν ήξερα ότι παίζει τέτοια κατάσταση στο internet με εκλογές. Γουστάρω πολύ.
Γνωρίζει κανείς ποιος το έστησε;
Johny gamato to systima.
Δάβρης for ever. The best.
Μπινελίκια δεν βλέπω. Μήπως τα σβήνουν αυτοί που ελέγχουν το site;

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;;;;ΜΗΠΩΣ Ο ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο Κ,ΔΑΥΡΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;;;;;;
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ελσα πως θα γίνει να σε γνωρίσω;
Σε βρίσκω μαχητική και σε πάω.
Ασε που από ότι καταλαβαίνω και συ μαύρο θα ρίξεις στον Δάβρη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις αν ο Δαβρης χρησιμοποιησει τα ψηφοδελτια της προηγουμενης τετραετιας?γιατι κατεβαζει τα ιδια ατομα

Ανώνυμος είπε...

αγωνας Θεοδωροπουλος - Δαβρης εληξε
5 - 0
οεο οεο που ειναι η μπαλα οεο οεο

μεγαλοι ο αγωνας εχει ληξει και δεν το εχετε καταλαβει

Ανώνυμος είπε...

Για τα ίδια ψηφοδέλτια δεν ξέρω, αλλά από προγράμματα, ακριβώς τα ίδια. Να μην κάνουμε τον κόπο και κουράζουμε το κεφάλι μας και σκεφτόμαστε καινούργια πράγματα.
Λίγο για το νερό
Λίγο για την μόλυνση του περιβάλλοντος
Λίγο για τη νεολαία
Λίγο για το ζωολογικό κήπο στο Κλειδί.. Επ...λέμε κι καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
Α...στον συνδυασμό του δεν είναι όλοι ίδιοι. Είναι και ο Ζώης. Α. όλα και όλα. Την προηγούμενη τετραετία δεν ήταν μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΟΕΟ θα φας τέτοιο μαύρο που δεν θα ξέρεις που να κάνεις. θα έρθεις τρέχοντας και θα παρακαλάς, αλλά ως φιλέσπλαχνοι θα ανοίξουμε τις αγγαλιές μας και θα σε αγγαλιάσουμε. Δεν θα σε αφήσουμε να ρέψεις στη μαλακία, όπως κάνεις τώρα. ΄Βγές και λίγο στο γήπεδο και μετά πες για σκορ. Το 5-0 από τη ΧΑΒΑΗ το πήρες;
Χαλάρωσε. Δεν θα πονέσεις καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε λαμόγια και αό τους δύο συνδυασμούς ανοιχτήκατε βραδιάτικα, από σπίτι σε σπίτι. Τι κάνετε, τρομοκρατείτε τους ψηφοφόρους;
Γιατί εσένα το κουτσαβάκι σε έδιωξαν από ένα σπίτι στην κάτω γειτονιά όταν πήγες να μπεις μέσα;
Πάλι τραμποκισμοί; Πάλι τσαμπουκάδες;
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΟΧΗ.
ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΣΤΡΟ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν κατεβαινω εγω για να φαω μαυρο φιλαρα.ο φιλος σου θα φαει μαυρο.το ονομα του συνδυασμου ο ΔΑ τον βρηκε?φευγω και αφηνω πισω μου συντιμια θα τραγουδατε μεγαλε φευγω τωρα φευγω οεο οεο οεοδεν σου αρεσει το 5-0
και 1και 2 και3 και 4 και 5 και6 και7 και 8 και 9 και 10
στα 10 χρονια κεγαισε

Ανώνυμος είπε...

δεν κατεβαινω εγω για να φαω μαυρο φιλαρα.ο φιλος σου θα φαει μαυρο.το ονομα του συνδυασμου ο ΔΑ τον βρηκε?φευγω και αφηνω πισω μου συντιμια θα τραγουδατε μεγαλε φευγω τωρα φευγω οεο οεο οεοδεν σου αρεσει το 5-0
και 1και 2 και3 και 4 και 5 και6 και7 και 8 και 9 και 10
στα 10 χρονια κεγαισε

Ανώνυμος είπε...

Τα λεξικά του μέλλοντος όταν θέλουν
να περιγράψουν τον όρο Διαστροφή θα λένε εκδότης κόμπρα.
Τέτοια διαστροφή έχει να εμφανισθεί χρόνια στην περιοχή.
Ποιος είνα ρε μεγάλε ο Θεοδωρόπουλος που θα κάνει απολίσεις; Αυτό κατάλαβες εσύ; Πως συνδύασες δηλαδήτο εξώφυλλό σου με αυτά που γράφεις μέσα;
Πως επιτρέπεται σε κάποιον να εκδίδει προεκλογικό φυλλάδιο και να το πασσάρει ως εφημερίδα είναι απορείας άξιον.
Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει... Από σύνταξη άρθρων, από ασυναρτησίες, από κακοήθειες, από πληρομένες προβολές;
Αλλοίμονο, κάποιος πρέπει να μας προστατέψει από τα δήθεν δωρεάν φυλλάδια. Υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας.
Κύριε Κόμπρα το 6974898987 ανήκει σε κάποιο ψυχίατρο. Κάνε χρήση του όσο πιο σύντομα γίνεται, γιατί χρήζεις άμεσης παρακολούθησης και φαρμακευτικής υποστήριξης.
ΕΛΕΟΣ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΟΕΟ μάθε να γράφεις Ελληνικά πρώτα για να καταλαβαίνουμε τι λες και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα. Πληροφοριακά σου λέω πως υπάρχουν και Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Για πάλεψέ το και έλα την άλλη τετραετία με άλλον συνδυασμό γιατί αυτή είναι του Δάβρη.

Ανώνυμος είπε...

φιλαρα γρφω τα ιδια ελληνικα με το φιλο σου το ΔΑ και καλυτερα απο πολλους υποψηφιους του.ξερεις καποιον που απαλαχτηκε στο δικαστηριο επειδη δεν ηξερε να βαλει την υπογραφη του?
οεο οεο οεα καροτα καροτα οεα

Ανώνυμος είπε...

φιλαρα γρφω τα ιδια ελληνικα με το φιλο σου το ΔΑ και καλυτερα απο πολλους υποψηφιους του.ξερεις καποιον που απαλαχτηκε στο δικαστηριο επειδη δεν ηξερε να βαλει την υπογραφη του?
οεο οεο οεα καροτα καροτα οεα

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στον ανωνυμο
επισης και στον ορο πουλημενος
θα ειναι η φωτογραφια του κομπρα

κατω τα φιδια

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ το να δουλεύεις στα Καρότα δεν είναι καθόλου ντροπή. Ντροπή είναι να κάθεσαι, όπως εσύ και να πληρώνει ο μπαμπάς τον φραπέ. Αντε γιατί πολύ θάρρος σας δώσαμε...
και αποφάσισε πως υπογραφεις. Μια το μήνυμα ανώνυμο και μια ΟΕΟ.
Λαμόγια...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας λόγος σε αυτό που κάνετε; Βρίζετε ο ένας τον άλλο σαν συνήγοροι σε δικαστήρια. Οποιος και να βγει εσεις απέξω θα είστε. Εκτός αν σας έχουν τάξει και εσας δουλίτσα, οπότε βρίξτε τους αντίπαλους περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον κόμπρα τον πανέξυπνο. Τα άρπαξε και γράφει ότι του λένε με το νι και με το σίγμα.
Αφιερώνει σε αυτό το ανάστημα αντρός (βλέπε ζώης)δισσέλιδο με αναγραφές καθ'υπόδειξη του ιδίου. Παντού πρόεδρος, παντού αντιπρόεδρος, παντού...
Τα αποτελέσματα αυτών των συμμετοχών δεν μας αναφέρει. Είχαν όλες αίσιο τέλος; Μην τρελαθούμε και τελείως. Αλλά και οι φωτογραφίες. Σκέτη τρέλα.Ποζάρει σε όλα τα έργα ΤΟΥ. Από μακριά από κοντά, όλα καλά.
ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;
Νομίζετε ότι σας πιστεύει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξέρει κανείς γιατί διασπάστηκε η ΤΡΟΙΚΑ του Αγιου Θωμα;
Μια απάντηση περιμένουμε, γιατί ακόμη δεν μας έχουν πείσει.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΟΡΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση
Φέρεται εις γνώση των ψηφοφόρων, πως στο Δήμο υπάρχει επάρκεια Πίσσας. Όσοι ενδιαφέρονται για Λακούβες, αυλές, κοτέτσια, μάντρες
Επικοινωνείστε με το Δήμο.
Θα σας κοστίσει μόνο μία Ψήφο

Ανώνυμος είπε...

φιλαρα και τα καροτα και το βαμβακι και το καθαρισμα και των σκατων ειναι πιο τιμιες δουλειες απο κατι αλλες.αλλου πηγαινε το υπονοουμενο αλλα δεν το καταλαβες

εγω τα εξοδα και το φραπε μου τον πληρωνω μονος μου δεν μου τον πληρωνη ο ΔΑΒ λαμογιο οεο

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ Μην συγχύζεσαι και χάνεις την ψυχραμία σου.
Φρόντισε την ημέρα των εκλογών να έχεις τα υπογλώσια μαζί σου γιατί θα σου χρειαστούν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις είχα καιρό να γράψω και βλέπω το έχετε πάρει σοβαρά. εκλογές είναι. δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. αντε μην πάρω το περίστροφο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ, ΔΑΒΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εχω αγορασει αρκετα για να σας τα μοιρασω ανωνυμε


φιλαρα αστυνομικε ο Δαβ ειναι το τελος για τον τοπο μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΔΑΒΡΗ

ΡΩΤΩ ΡΩΤΩ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΖΟΡΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ;;
ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΟΡΡΟ.ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το έπιασα το υπονοούμενο ΟΕΟ. Αφού είναι το τέλος, παίρνου το κουμπουρ και παου να τον συλλάβου.

Ανώνυμος είπε...

Ελσα. Έχεις επικοινωνία με το περιβάλλον; Πως έκανες αυτόν τον παραλληλισμό; Θεο=Ζορο.
Αμ το άλλο που είπες ότι θα βοηθάει τους φτωχούς από που το έβγαλες; Σε δηλεσιώτικη εφημερίδα το διάβασες ή στο είπε ο θείος;
Δυστυχώς εδώ στο χωριό μου τα μυαλά μας δεν είναι τόσο ανοικτά όσα τα δικά σας και λέμε να ξαναψηφίσουμε Δάβρη. Αν ερχόσουν στο Κλειδί πριν 5 χρόνια, ούτε δρόμο να πατήσεις είχαμε, αλλά ούτε και νερό να πληθούμε δεν είχαμε. Τώρα και 2 παιδιά μας από τα αδύναμα βρήκαν δουλειά και κάτι κινείται. Με αυτά που λες δεν φαίνεται να πατάς και συχνά εδώ πάνω στα ορεινά του Δήμου.
Πάντως καλό είναι να ανταλλάσουμε απόψεις. συνδέομαι μετά τις 22.00 γιατί πριν δουλέυω.
Καλή τύχη πάντως σε ότι πιστεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Που εισαι vagelis?
Μεγαλε δεν το ει χα προσεξει .χε χε χε κοροιδευεις εμενα για ορθογραφια..Τα δικα σου μαναρι μου τα ειδες? Θα με αγκαλιασεις με γκ η θα με αγκαλιασεις με γγ ?
Μηπως εχεις συνηθηση το γαμα ? θελεις να παμε μαζι σχολειο?οεο οεο

μεγαλε αρχηγε φιλε ατυνομικε.ξεκουρασου.με αυτα που εχει κανει θα τον μπουζουριασουν αργα η γρηγορα.και δεν ειναι και λεβεντης ρε παιδι μου .με πιανης?

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ, νωρίς ξύπνησες ρε. Βλέπω αντιδράς και έτσι μου έδωσες την ευκαιρία να σε κατατάξω όχι στους ανορθόγραφους, αλλά στους δεισλεκτικούς.(ει χα, συνηθηση κλπ). Στο ΙΚΑ στα Οινόφυτα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή έχει λογοθεραπευτή. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα. Δεκτά όλα τα ταμεία, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΟΡΡΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ.ΕΙΠΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΟΡΡΟ .ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΚΦΡΑΣΕΙ.ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ - ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ-ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ;;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΠΑΜΑΙ .ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε
δεισλεκτικος με -ει- ουχουχου
δυσλεκτικος ειναι που θες να διορθωσεις κιολας.
τι ωρα πηγενεις στο λογοθεραπευτη για να συναντηθουμε?
θα πεις στο νονο να μου πληρωσει και τη δικη μου θεραπεια?

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΧΝΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;;ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΧΝΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ;;

Ανώνυμος είπε...

Στο Δήλεσι είναι ακριβώς όπως τα λέει η Ελσα, αλήτες του κερατά. Θα την πουλέψετε στις 15 Οκτωβρη.
Σιγά ρε εσύ αθανασία που το παίζεις και οσία από τα ορεινά. Τόσα καλά σου έκανε ο Δάβρης, ή μήπως ήταν προσωπικά τα καλά;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΥΜΑ
ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;

Ανώνυμος είπε...

Ενοικιαζονται βαρκες στο Δήλεσι.
Πρόταση του δημάρχου για τις πλημμύρες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 /9 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 /9
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ.ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΤΙ;;

Ανώνυμος είπε...

στα οινοφυτα γινονται εργα 15 μερες πριν τις εκλογες. βαφουν τους δρομους μαυρους.γιατι αυτο δε το λες πισσα.ξεχασαν ομως να αλλαξουν τις σωλινες νερου. μαυρο που θα φανε μαυρο μαυρο μαυρο οεο οεο οεο

ψαχνουν για μα.λα.κες?
τωρα θυμηθηκαν τα οινοφυτα?
γιατι κατι χρονια τα ειχαν ξεχασει

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρασκευή 28/9/2006 το βράδυ.
εγκαίνεια εκλογικού Κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ιωάννη Δάβρη στα Οινόφυτα
Στηρίξτε τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα τουτόπου από μέσα και όχι με λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ελσα δεν είναι εύκολο για μένα να μπαίνω κάθε μέρα στο διαδύκτυο γι'αυτό να έχεις υπομονή.
Αφού έρχεσαι στα ορεινά τώρα, ασε ένα mail να σου στείλω φωτογραφίες από τον τόπο μου πριν 5 χρόνια.
Αλλά και πάλι επειδή μιλάς γενικά και αόριστα, πως ακριβώς φαντάζεσαι εσύ το Κλειδί για να ξεκινήσουμε τη κουβέντα μας.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι άλλοι δεν έχουν ιδέα τι χρειάζεται ο τόπος μου με αυτά που λένε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ γιατί δεν φωνάζεις τον ευαγγελάτο να έρθει στα Οινόφυτα, όπως πήγε στα σπάτα; Πάμε και μεις να τραβήξουμε την πίσσα που θα φύγει με τη πρώτη βροχή.

Ρε ανώνυμε αντί να κοιτάς την ορθογραφία των μηνυμάτων, κοίτα την ουσία τους. Πιο πολύ θα ωφεληθείς. Τραμπούκε του ΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στην Ελσα. Από Κατερίνα...
Οτι και να πεις δεν με πείθεις για ανθρώπους που τους ξέρω προσωπικά για χρόνια. Θα τους στηρίξω και θα τρέξω από πόρτα σε πόρτα.
Σημειώνω ότι δεν ψηφίζω στα Οινόφυτα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις εκεί στον Αγιο. Οσοι θέλουν να στρώσουν πίσσα στα σπίτια των παιδειών τους, η διορία λήγει 14 Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ.Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ,ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΒ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΣΑΝ ΘΕΙΟΣ , ΣΑΝ ΝΟΝΟΣ , ΣΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟΣ Ο ΔΑΒ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΙΟ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ"ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ "
ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ , ΒΛΕΠΩ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ;;;
ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ 24/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25/9.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ανακοινωση
ψηφιστε τους ανθρωπους που λενε λογια του αερα και δεν νοιαζονται για τα προβληματα μας.ψηφιστε Δαβρη

οεο οεο οεο μαυριστε τον

αυτη ειναι η κανονικη ανακοινωση jimako

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε λοιπόν αυτόν που σας προτρέπει η Ελσα. Τον άμεμπτο, που δεν ποδηγετείται από υψηλά ιστάμενους στο Ελληνικό ιερατείο.
Ψηφίστε αυτούς που κόπτονται για τον τόπο μας, τόσο όσο κανένας άλλος, με πολύ όψιμο ενδιαφέρον...
Ελσάκι μην συγχίζεσαι και σου ανέβει η πίεση.
Στείλε λοιπόν τις φωτογραφίες σου για την Αθανασία και σε μένα από περιέργεια , στο kath_ster@hotmail.com
θα τις περιμένω με ανηπομονησία.

Υ.Σ. Στους ανθρώπους που είπα ότι είναι κοντά μου δεν εννοώ τον Δαβρη, αλλά υποψήφιους συμβούλους και δη πρωτοεμφανιζόμενους. Χαλάρωσε και ελπίζω στις 16/10 να γράψεις ένα μήνυμα που να δηλώνεις τουλάχιστον σεβασμό στα πιστεύω των άλλων.
Και όχι πανικός.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αποβράσματα αντε ξεκουμπιστέίτε από το διαδίκτυο που το έχετε κάνει βόθρο με τις μαλακείες σας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Ανώνυμος είπε...

mages sta lamogia lamogies den xorane. Ston gremo na pesoun kai oi dyo syndiasmoi den me noiazei. Me noiazei poy kaneis den asxoleite mazi moy. Den xero pos grafei ellinika ayto to kolokythi.
perastika sas.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε ο πόλεμος και θα βγάλου του περιστρουφου... στακατις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ;;;
EINAI TIMH ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ -ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ.
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ "ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ";;;ΠΩΣ ΘΙΧΤΗΚΕΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΓΑ.ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟ;;;ΕΣΥ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩ.

Ανώνυμος είπε...

Και σε πιστέψαμε ρε Ελσα. Εσύ δεν περιμένεις κάτι;
Ο πατέρας σου μήπως είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θεοδω;

Ανώνυμος είπε...

Ελσα η Κατερίνα είμαι με ακούς; Σου έδωσα ανοιχτά το mail μου και περιμένω. Θίχτηκα αγαπητή μου γιατί αποβράσματα δεν έχει μόνο ο συνδυασμός που πιστεύω εγώ, αλλά και ο δικός σου. Πάρτη σκούδια σου και βάρα με λοιπόν. Και η φωνάζεις με κεφαλαία γράμματα, γιατί ο πανικός σου γίνεται εντονότερος.

Ανώνυμος είπε...

τι κοψιμο εχεις ρε κατερινα απο τον αυλωνα?καλα στα λεει η Ελσα.γιατι δεν μας απαντας?

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορίτσια αν οι άντρες σας έχουν ανοιχτεί για ψήφους είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε εμείς. Μη τρώτε την ώρα σας σε μαλακίες. δοκιμάστε κάτι αυθεντικό.
Θανος + Κώστας + Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΡΗΣ for 4 more years. Yes.60%.

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ παληκάρι μου, απάντησα, αλλά δεν στροφάρεις. Κάποιος δικός μου βάζει με το συνδυασμό του ΔΑΒΡΗ.
Δεν μου λες που είναι το σπίτι σου, να σου κάνω και εσένα μια πλύση εγκεφάλου για να πάρουμε καμία ψήφο;

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παληκάρια; Ολη η παρέα online? Γουστάρω. Επιχειρήματα δεν βλέπω να γράφονται.Μόνο μαλακίες και αοριστολογίες.
Ρε συ μαλάκα, τισχέση έχει ο παπάς και τον ανακατεύεις; Αν έχεις στοιχεία δώστα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟ παληκάρι μου, απάντησα, αλλά δεν στροφάρεις. Κάποιος δικός μου βάζει με το συνδυασμό του ΔΑΒΡ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ JIM ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΓΑ.ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

kατερινα γιατι γραφεις μια σαν κατερινα και μια σαν ανωνυμος.για να φαινεσται πολλοι?
ετσι μαζεβετε ψηφους εσεις?στελνουν εσενα στα σπιτια?γουσταρω

Ανώνυμος είπε...

Και στο τελικό θα γίνει της πουτάνας λυσάξτε. Πάω για ύπνο.
Τα λέμε αύριο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ TA ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

O Δάβρης θα είναι και πάλι δήμαρχος.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
χι χι χι χι χι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΒΡΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΙΝ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΟΣ.ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΦΟΤΩ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣ ΤΙΝ ΒΡΟΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΝΑ ΦΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΖΙΜ(Ο ΤΣΙΜΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙ ΑΑΑΑΑΑ)ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ 60% ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΕΣΑΙ Ι ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΧΡΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Κύριοι και κυρίες, καλές οι αντιπαραθέσεις, αλλά επιλέξτε έναν πιο κόσμιο τρόπο να εκφραστείτε. Δεν νομίζω ότι η νεολαία της περιοχής μας είναι σε αυτό το επίπεδο που δείχνετε εσείς εδώ. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να πείτε αυτά που θέλετε.
Δεν προτείνω φίμωση. Μια πιο καθαρή συμπεριφορά γραφής προτείνω.
Ψηφίστε ότι θέλετε. Μην αφήνετε όμως τον παρορμητισμό σας να δρα, γρηγορότερα από το μυαλό σας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε βγαίνω έξω όσο και συ. Αφου και οι δυο συνομιλούμε εδώ. γιαυτο αραξε και chatarise. Εχει και το χαβαλέ της η φάση.

Πάντως εσένα ελσα, μαλακίαέκανε αυτή που είπε για τον πατέρα σου

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το βράδυ όλοι στα εγκαίνεια του εκλογικού κέντρου του ΔΑΒΡΗ στην νέα και επιτέλους πλατεία ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ου......στ.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε 2 Jim γράφουμε; Μαλάκα εσύ που υπογράφεις σαν Jim σε ξέρω. Από Gri αρχίζεις και goris τελειώνεις. αραξε και γράφε με το όνομά σου τσαμπούκι.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή λίγες μέρες μείνανε αδέρφια να ξεβρομήσει ο τόπς μας

Ανώνυμος είπε...

NAI,MAZEYTEITE ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ .ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΩΡΑΙΑ.ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ,,, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ "ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα έχει δίκιο η Έλσα.Αποφεύγεις να απαντήσεις.Δεν με νοιάζει ποιός δικός σου κατεβαίνει με το Δάβρη ,θέλουμε να μας πεις τα έργα που έχεις δει με τα μάτια σου και οχι εκείνα που φανταζεσαι.Αλλιώς μείνε στην Αυλώνα και άσε μας να αγωνιστούμε για τον δήμο μας.Και σε παρακαλώ μην απαντήσεις αλλα αντι άλλων γιατι έτσι χάνουμε το χρόνο μας και δε βγαίνει νόημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια τι μας νοιάζουν εμάςτα Οινόφυτα; Από τον Αγιο δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι;
Δηλαδή εδώ στον αγιο,ολα καλα τα εκανε ο ΔΑ και οι υπάλληλοί του;
Μη τρελαθούμε και ολοσδιόλου δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

μητσομ. από Κατερίνα η απάντηση
- Πλατεία στα Οινόφυτα
- Διαμόρφωση παραλίας στο Δήλεσι.
- Ασφαλτόστρωση στους περισσότερους δρόμους Αγιου Θωμα και Κλειδιού.
- Πλατεία με παιδική χαρά στον Αγιο Θωμά
- Νέο δίκτυο ύδρευσης στον Αγιο θωμα και στο Κλειδί μέσω ΕΥΔΑΠ. Πραγματικό και όχι λόγια.
επάνδρωση με 2 δασκάλες στον παιδικό σταθμό Αγιου Θωμά
- Τοποθέτηση νέων παιδιών από το χωριό σε δημοτικές επιχειρήσεις.
Αυτά ξαναγράφτηκαν και δεν είναι αοριστολογίες.
αν τα αμφισβητείτε, μια επίσκεψη θα σας πείσει.
Αλωστε όπου νάναι κυκλοφορούν και τα προγράμματα.
Στον άλλον συνδυασμό ακόμη και το σήμα είναι κλεμένο από το ΙΤΑΠ (υποθέτω γνωρίζετε τι είναι το ΙΤΑΠ, για το δέντρο μιλάω που το βλέπετε αλλά δεν βλέπετε το δάσος).
Περαστικά σας. Εγώ πάντως σήμερα θα είμαι στη πλατεία, αυτή τη στραβή. Που όλα τα χωριά έχουν και μόνο τα Οινόφυτα μέχρι σήμερα δεν είχαν.Όσο για τους χορούς που αναφέρει η ελσα. Υπάρχει χώρος στο θεατράκι, στην εκκλησία..
Εσείς λοιπόν δεν βλέπετε τα πραγματικά και ζητάτε από εμάς να δούμε αυτά που Θα κάνετε (συγνώμη αυτά που θα κάνουν αυτοί που ποστηρίζετε. Δικαιώμά σας είναι).

Ανώνυμος είπε...

Πάνο έργα δεν εγιναν ουτε στα Οινόφυτα ούτε στο Δήλεσι.Οσο για τον Άγιο και το Κλειδίέκει πραγματικά σας ξέχασαν.Τα ίδια και χειρότερα.Το θέμα είναι ο κόσμος εκεί το έχει καταλάβει ή θα τους ξαναψηφίσει;

Ανώνυμος είπε...

Ρε χάθηκε η μπάλα. Τόσο μίσος μεταξύ τους οι γυναίκες;
Σας αγαπάω όλες κορίτσια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΕΡΓΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24/9.ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΓΟ.
ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.
Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ - ΚΛΕΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ.
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΣΠΙΤΙΑ-ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ.
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ(ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ 24/9)
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ;;;ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.........
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ,ΤΟ ΚΑΠΗ ,ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΠΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΑΒ.
ΑΥΤΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΡΓΟ;;;ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 3 ΕΡΓΑ.
ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΕΛΕΟΣ

ΣΑΝ ΕΛΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ελσα έλα στη πλατεία σήμερα το βράδυ να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.Στο ξαναλέω. Μην συγχίζεσαι και σου ανέβει η πίεση.
Ετσι όπως τα λες, ευχομαι να βγει αυτός που πιστεύεις. Να ικανοποιήσει τα αιτήματά σου, και εδώ είμαστε. Μόνο να θυμάσαι μετά πό 4 χρόνια το ραντεβού εδώ για να τα ξαναπούμε.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από την ελσα. Θα σας...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς απέναντι από το Δήμος είναι μια παιδική χαρά άνοιξη. φρεσκοβαμμένη.
Καλά κάνουν και τα φτιάχνουν τελευταία στιγμή γιατί όλοι ξεχνάμε. Ούτε το χθεσινό φαγητό δεν θυμόμαστε.
Ρε Ελσα καλή η μάχη, αλλά να έχει και ουσία. Με αυτά που λες, δεν φαίνεται να είσαι από το δήλεσι, αλλά από τα Οινόφυτα και μάλιστα ντόπια. Φιλικά στο λέω, δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Αυτοί που ε΄φτιαξαν αυτό το blog μαλάκες σαν και εμάς ψάχνουν για να γεμίζουν τις σελίδες τους.
Πιστεύεις ότι τίποτα σοβαροί το έφτιαξαν αυτό;
Λαμόγια του Δάβρη θα είναι. Μπορεί και η Κατερίνα να το έφτιαξε που βαράει κάργα.

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ όλοι στη πλατεία.
Εγκαίνεια Εκλογικού Κέντρου Τωρινού και Μελλοντικού δημάρχου Οινοφύτων Γιάννη Δαβρη.

Ανώνυμος είπε...

Κατερινα ακουσα τισ συμβουλες που ειπες πιο πανω στην ελσα να ερθουμε ολοι στην πλατεια.Ρε εμεις ειρθαμε εσεις που εισασταν ?
ΡΕ τετοια συγκεντροση δεν εχο ξαναδει στην ζωη μου βιουλιαξατε τα οινοφυτα αδειασε το χωριο αφου οι αλβανοι ανοιξαν ολα τα σπιτια ειχαμε κρουσματα απο κλεπσιματα.ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΞΟΦΛΙΣΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΣΕ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΑΓΟΝΑΣ ΕΛΙΞΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΒΡΗ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν βλεπω τα τρέμουλα και οι τρικυμίες. Που είναι το επίπεδό σας Θεοδωροπουλικοί;
Που είναι ο Χριστιανικός σας βίος;
Δεν σας αναγνωρίζω. ΄
16 Οκτω ελάτε να σας κεράσουμε τον καφέ της παρηγοριάς.

Ανώνυμος είπε...

ποια τρεμουλα και ποιεςτρικυμιες?αλλοι τρεμουν και ειστε εσεις που δεν εχετε επιπεδο.
παντως εμεις δε θα ακολουθησουμε το δρομο της Αρετης που ακολουθουσε τοσα χρονια ο δικος σας.(ξεμαλιασματα στο δημαρχειο κλπ )με πιανης?εμεις ακολουθουμε το δρομο της αρετης με α οχι με Α.ΟΕΟ ΟΕΟ που ηταν ο κοσμος ? οεο που ηταν ο κοσμος?

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΟΕΟ ποιος είσαι τελικά;
Ο ΟΕΟ, η ΕΛΣΑ, ο σ σ, ή ο λουης;
Ρε μαλάκες σαν και σένα και τον πατέρα σου,ψήφο δεν θαπάρουν ούτε για δείγμα. Αντε γεια. Αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πληρώνει ο Δα ενοίκιο για το εκλογικό κέντρο;

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τα εγκαίνεια. Ολα τα λαμόγια μεσα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Και στο τελικό θα γίνει της πουτάνας, μανάρια μου. Τι θησαυρός κρύβεται εδώ μέσα. Το πάμε από την αρχή. Παίζω και γω αμα γουστάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Ολυμπιακάρα καργα. Κουφάλες τριφύλια θα λιώσετε

Ανώνυμος είπε...

Ρε αστυνόμε, τα έκοψες τα αθλητικά και ασχολείσαι με μαλακίες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ,ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ( ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ )
ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είσαι του λόγου σου ρε κοπελιά; (ελσα) Ελα να γνωριστούμε μανάρι μου. Ο παντελής Είμαι

Ανώνυμος είπε...

Πωπωπωπωπω τι τσιμπούκι είναι αυτό. Οταν ΄πέσει η κυβέρνηση και βγει η νέα, θα σας ξεσκίσουμε όλους. Και πρώτα από όλους, οι καρέκλες του δήμου. ΑΕΡΑ. Το λενε και οι δημοσκοπήσεις

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκεφτική σε ακούω ζαργάνα μου.Πές μου κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εμείς στα Οινόφυτα δεν μπορουμε ν φτιαξουμε ένα τέτοιο, που καθόμαστε και δίνουμε αξία στους Λιατανέους;
Τέτοιοι που είναι όχι μόνο τώρα, αλλά ούτε και μετά θα δούνε έργα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ.ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;;;
ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΚΩΛΩΝΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ;;;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧ.ΔΙΑ
ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ,ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΠΟΛΗ -ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ , ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ελσα είσαι σίγουρη κορίτσι μου πως αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου που στηρίζεις;
για μάθε καλύτερα και πες μας και μας. χι..χι...χι

Ανώνυμος είπε...

Επεσε στα χέρια μου, μάλλον επεδίωξα να πάρω φυλλάδιο με τα πεπραγμένα 2003-2006 του Δήμου. Ρε γίνανε τόσα πράγματα και δεν πήραμε χαμπάρι. Εδώ στον Αγιο λέει:

Διυλιστήριο 581,071 Ευρώ.
Ε και. δηλαδή τώρα πίνουμε άφοβα;

Ασφαλτόστρωση του 70% του οδικού δικτύου του Αγίου Θωμά.
Ε και. 15 μέρες πριν τις εκλογές το θυμήθηκαν να πισσάρουν με πίσσα χιλιοστων;

Χλοοτάπητας γηπέδου
Ε και. Ούτε τιμή λέει, αλλά ούτε και ο Δήμος το έκανε.Λεφτά που έβγαλε ο Αποστολίδης.Στο κάτω κάτω η μόνη ομάδα του Δήμου που έπαιζε Δ, το χωριό μας ήταν.

Συντήρηση Παιδικού σταθμού
Ε και. Πάλι δεν λέει πόσα. Εκτός αν εννοεί 2 πλαστικά παιχνίδια που έβαλαν στο προαύλιο.

Ιδρυση Δημοτική Επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης
Το καλύτερο. αλλάζουν την ταμπέλα του κοινοτικού καταστήματος και φέρνουν αυτούς που δεν χωρανε στα Οινόφυτα, στον αγιο θωμά.
Εδώ υπάρχει και ένα σοβαρό ζήτημα. Τις αίθουσες που γίνονται τα μαθήματα κλασσικού και μοντέρνου χορού θα τις καταργήσουν; γιατί αυτοί που θαρθουν είναι καμιά 30 κομάτια. Πάλι θα ξενιτεφτούμε για τα παιδιά μας;

ενα φυλλάδιο με κουραστικά επαινετικά σχόλια τα πεπραγμενα. Τα πάντα στα Οινόφυτα, και επιλεκτικά, 2 στον Αγιο, 2 στο Δήλεσι, 1 στο Κλειδί και κλείσαμε.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΑΙΔΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ
ΑΙΔΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
ΑΙΔΩΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ
Μην διστάζετε καθόλου.Ρίξτε τους μαύρο. Να βγούνε νέοι. Αν και αυτοί δώσουν τα ίδια δείγματα στα 4 χρόνια, ας τους μαυρίσουμε και αυτούς. αλλά τώρα ΜΑΥΡΟ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πορεία.
Τώρα πόσο ανεξάρτητ, πόσο δημοτική και τι πορεία έκανε, μυαλό μας έδωσε ο θεούλης μπόλικο.

Ανώνυμος είπε...

Ελσα, μανάρι μου. Πολύ σε πάω. Γουστάρω να διαβάζω οτι γράφεις.Ορμα κοριτσάρα μου. Σε πάω με χίλια

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτησμένε. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά άκου και αυτό. Είμαι νέα.Σπουδάζω σε ΤΕΙ πληροφορικής. Μένω στον Αγιο Θωμα. Δεν έχω ευρυζωνική σύνδεση γιατί δεν υπάρχει στο χωριό κατά τον ΟΤΕ.
Αναφέρει ο Δαβρης ότι ήταν επιτυχία για τα Οινόφυτα η ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου. Και ερωτώ.
ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ;
ΠΟΤΕ.... Σκοπεύω να μείνω στον τόπο μου όταν τελειώσω με το καλό΄Ομως για η υποδομές να ανπτύσσονται και να δημιουργούνται εκεί που τις έχουν ανάγκη και όχι ανισσομερώς. Ελεος πια. Μιλήστε σε άσχετους για αυτά τα προγράμματα που δεν καταλαβαίνουν και όχι σε εμάς. Μάλλον είπα πολλά, αλλά εγώ να δεις αγανάκτηση που έχω, όταν προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχέίο από τον Αγιο με 33.6κ

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι από το δήλεσι έχουν άποψη για τον Αγιο θωμα, γιατί έρχονται κάθε πανηγύρι και τρώνε. Ρε περίδρομος ρε...

Ανώνυμος είπε...

καθαριζουν αυλες στον Αγιο με φορτηγα του δημου.αφηστε τους να τα κανουν και μετα μαυριστε τους.τα λαμογια.
βρωμιστε τους με μαυρο οπως μας βρωμισαν αυτοι οσο καιρο ειναι πανω στο δημο ξου ξου ξου ξου

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑ Ρε ΘεοΔΩΡΟ Παρτους και τα σώβρακα. Αντε τα λαμόγια.Μας βρώμισαν τον τόπο οι άχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητη Δημοτική Πορεία

Αγαπητή δημότισσα
Αγαπητέ δημότη

Το έντυπο που κρατάς στα χέρια σου είναι μια ξεκάθαρη απάντηση
στους κακοπροαίρετους συκοφάντες και μηδενιστές οι οποίοι μάταια
προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου στην λογική του
'ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ'
Μέσα από τις σελίδες του αποδεικνύεται περίτρανα ο μόχθος και
η φροντίδα μας για την καλυτέρευση του τόπου που ζούμε δικαιώνοντας
την επιλογή σας στα πρόσωπά μας και τον συνδυασμό μας
'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ' όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε
μαζί.
Ακούραστοι και αγόγγυστοι ζητάμε την σκυτάλη στον αγώνα της δημιουργίας
και της προόδου άλλη μια φορά ώστε μαζί ξανά αγαπημένοι και μονιασμένοι
να κάνουμε το αύριο καλύτερο από το σήμερα και την κάθε μέρα καινούργια,
καλύτερη, χαρούμενη μέρα.


Αυτά δηλώνει ως πρόλογο ο υποψήφιος για τα πεπραγμένα 2003-2006.
Αυτά που ακολουθούν δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τον πρόλογο.
Με φωτογραφίες σαν έγγραφα εφορίας που τα ακολουθεί η σφραγίδα
ολοκληρώθηκε, προσπαθεί να μας πείσει επαναφέροντας λογικές
Μητσοτάκη (0+0=14)
Ευτυχώς τον πιάνει που και που ο οίστρος όχι της ακολασίας, αλλά
της αλήθειας και τονίζει με κεφαλαία γράμματα το ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
ΤΙΠΟΤΑ. αλληθώ λέγεις εκλεκτέ άρχοντα.
Ακόμη όμως ψάχνω τις σελίδες για τις περίτρανες αποδείξεις.
Απορώ πως μετά από τόσαχρόνια σκληρής δουλειάς ως συ λέγεις,
παραμένεις όχι μόνο ακούραστος, αλλά και αγόγγυστος, ζητώντας ξανά
τη σκυτάλη της δημιυργίας και της προόδου. Μάλιστα δε και αγαπημένοι
και μονιασμένοι, όπως εσύ με τον Τερζή να υποθέσω; Και την κάθε μερα
καινούρια.Γιατί δεν είναι;
Προτρέπω τον καθέναν να ξεφυλίσει αυτότο φυλλάδιο και αν πειστεί έστω
και πεντάχρονο, τότε έχε κάνει εγώ λάθος.
Ντροπή από έναν άνθρωπο κάτω των 50, να φέρεται σαν πολιτικός της
δεκαετίαςτου1950

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λέτε ο δάβρης θα είναι δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Τρεξτε να μαζεψετε τους ψηφοφόρους σας, θεοδωροπουλικοι, γιατί αρχίζουν να ξυπνάνε ότι τίποταδεν μπορεί να γίνει από αυτά που τους τάξατε.
Ελσα χαλαρά με το κρανίο σου. Το χρειάζεσαι και για άλλα πράγματα στη ζωή σου.
Η γνωστή Κατερίνα από αυλώνα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΒΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;;;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΕΠΡΑΞΕ;;;ΚΑΝΕΝΑ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ , ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ 70 ΑΤΟΜΑ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ,10 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.Α! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ "ΣΟΙ" ΣΟΥ.
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ , ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο carneison ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΛΟΛΑ;;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ -ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ - ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

κατερινούλα φίλησέ μου το θείο σου τον μουστάκια

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ :ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα Ελσα.
Το πάνω μας κεφάλι μπορει να είναι όπως το λες.
Αλλά το κάτω μας είναι λύσσα....

Ανώνυμος είπε...

Προτρέπω όλους να διαβάσουν το μήνυμα του αγανακτησμένου...και θα καταλάβουν...

Ανώνυμος είπε...

Ελσάκι, καλημέρα. Πρωί πρωί ξύπνησες βλέπω. Αφού είσαι τόσο ντόμπρα και ειλικρινής, πες μας. γιατί πας κοντ΄στον Θεοδωρόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μεγάλε που υπογράφεις ως giannis, πρέπει να έχεις μεγάλη σύγχηση στο κρανίο σου με αυτά που λες.
Το φυλλάδιο είναι από τα αρτιότερα και τα πιο αληθινά που έχουν βγει.
σβήσε και ξαναβάλε μπροστά τη μηχανή. Κάνε ένα reboot εγγέφαλό σου. Θα ΄99% θα πέξει καλά μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε βρε κορίτσια, σταθείτε κοντά στο δημαρχούλη μας που σας έχει ανάγκη.
Παρηγορείστε τονν αυτές τις δύσκολες ώρες. Ξέρετε εσείς πως.
Έτσι δεν είναι αθανασία και Κατερίνα;

Ανώνυμος είπε...

Με όραμα και φαντασία.
Οντως μόνο αυτά σας μείνανε, γιατί από πραγματικότητα.
Ρε αντε ουστ...

Ανώνυμος είπε...

Με όραμα και φαντασία.
Οντως μόνο αυτά σας μείνανε, γιατί από πραγματικότητα.
Ρε αντε ουστ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ( ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΡΟΣ).ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΑΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ,Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ , ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς για συγκεκριμένους δρόμους στο Δήλέσι που ήταν ασφαλτοστρωμένοι και ο κ.Δάβρης μαζί με την υποψήφιά του στο Δήλεσι φρόντισαν να τους καταστρέψουν λίγες μέρες πρίν τις εκλογές -ωστε να είναι η προσβαση δύσκολη για τους εκει κατοίκους-επειδή εκει είναι όλοι ψηφοφόροι του θεοδωρόπουλου;
Αυτό είναι έργο ή εκβιασμός;
Και βέβαια αδιαφορώντας για το γεγονός οτι εκει υπάρχει ανθρωπος με ειδικές ανάγκες.Αυτό είναι το μεγαλείο ψυχής του κ.Δάβρη.

Ανώνυμος είπε...

και αυτο το ξερουμε και ξερουμε και για το δρομο στο σπιτι ξαδερφης του που η πισσα ειναι μονο στο μισο δρομο.οπου ακουμπαει η μαντρα της γιατι ο μισος που ακουμπαει σε αλλους ειναιχαλια.αν τον ψηφισουν θα τον φτιαξει και τον αλλο μισο ρε ουστ οεο οεο οεο
δεξια λωριδα πισσα ,αριστερη λωριδα χάλια ουουουουουουουουουου

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ελσα. ΟΕΟ αφήστε τις μαλακίες και μιλήστε σοβαρά. Πείτε τι σας έταξε ο Θεοδωρόπουλος και αυτού του είδους την παραπολιτική δυσφήμιση, αφήστε τη για άλλους. Μη διεκδικείτε το χρίσμα της ευαισθησίας, γιατί μόνο ευαίσθητοι δεν είστε. Οσο για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, αλλού αυτά. Αν θες την αλήθεια, ρώτα τον ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι Ελσα εγώ αποσκοπώ εκεί που λες. Πες μας λοιπόν καθαρά, εσύ που αποσκοπείς;

Ανώνυμος είπε...

Ελσα, αγαπητή μου Ελσα.
Κάτι ψηφοφόροι σαν και εσένα καταστρέφουν τον αρχηγό σας.
Τον ανάγκασαν να τους δώσει δάνεια από την Εμπορική για να τον ψηφίσουν.
Εκείνος υποχώρησε και πήρε την μετάθεση για Αθήνα.
Μήπως του συμπαραστέκεται κανείς από εσάς τώρα;
Ασε που η Εμπορική είναι πλέον ιδιωτική και κινδυνεύει να τεθεί εκτός.
Μόνο η οικογένειά του μπορεί να νοιώσει τον γολγοθά που τραβάει.

Γι΄αυτό λοιπόν εσεις όλοι που λέτε ότι τον στηρίζετε να τον στηρίζετε έμπρακτα και όχι με χαζομάρες και αντιδράσεις σπασμοδηκές.
Ο Γιώργος δεν έχει την ανάγκη κανενός σας. Εσείς έχετε την ανάγκη του, γιατί πολλές φορές σας ξελάσπωσε, και εσείς οι ίδιοι τον κρεμάτε.
Σεβαστείτε τον αγώνα του αν πραγματικά τον θέλετε.
Απόδημος

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε απόδημε σου θίξανε το φίλο.

Ανώνυμος είπε...

Πως πήγαν τα εγκαίνεια;
Είχατε και εσείς παπά;
Σας τα διάβασε καλά;
Μπράβο, μπράβο.
Τι κοσμοσυρροή είναι αυτή ρε Ελσα;
Μόνο οι υποψήφιοι. Τέτοια καζούρα.
Χοχοχιχι

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ :600 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΒΡΗ ,ΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.ΓΕΛΟΙΕ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ
ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΒΡΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ.

600 ΑΤΟΜΑ 600 ΑΤΟΜΑ 600 ΑΤΟΜΑ
600 ΑΤΟΜΑ 600 ΑΤΟΜΑ 600 ΑΤΟΜΑ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

AAAAA.KAI KATI ΑΛΛΟ.ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΒΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.600 600 600 600 600 600 600 600 600 600 600 600 600 600 600
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ(ΕΡΓΑ)
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.600 600 600 600 ΑΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΑΝΩΝΥΜΟΣ ,ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
ΙΔΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , ΙΔΙΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΣΕΝΑ.ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ-ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλημερααααααααααα.Ρε παιδια τι εγινε εχτες στα οινοφυτα ρε απεναντι απο το δημαρχειο 500 ατομα και μαλιστα ντοπια τα πιο πολλα και με ορεξη να ακουσουν και εσεις οι υποψιφιοι του δαβρη γιατι ρε κοτες κρυβοσασταν πισω απο κολονες για να βγαλετε συμπερασμα τι? Γιατι ρε περναγατε απο εκει με τα αυτοκινητα σας να δειτε τι? Ρε τελοιωμενοι παρτε το χαμπαρι 13 μερες σας εμειναν τερμα τα αστεια.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΑΝΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Θα μας πει κανείς αν τα άτομα ήταν 500 ή 600; ή 200 ή οι υποψήφιοι;

Ανώνυμος είπε...

Ελσα, το γιατί πήγε ο Γιώργης εκεί που πήγε, επέτρψέ μου να το γνωρίζω καλύτερα εγώ ααπό εσένα.
Μη με εξομοιώνεις με κανέναν άλλον από τους γράφοντες, καθώς δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Και μια συμβουλή από έναν πολύ μεγαλύτερο, που αν θές τη κρατάς, αν δεν θες, υπάρχει και ο σκουπιδοτενεκές.
Να μιλάς για γεγονότα, για τα οποία έχεις συνειδητή γνώση και όχι ευκαιριακή και καιροσκοπική, αν καταλαβαίνεις το νόημα της λέξης. Εχω ζήσει τον Γιώργο πριν έρθει στα Οινόφυτα γαμπρός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με θεωρεί υποστηρικτή του Δάβρη που δεν γνωρίζω...

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια όλοι, Ελσα, σ.σ.. απόδημε θα λιώσετε στις 16 του Οκτώβρη...
...θα λιώσετε γιατί ο ΔΑΒΡΗΣ θα είναι πάλι Δημαρχος.
Τόση ταραχή..

Ανώνυμος είπε...

Ελσα ο Παντελής είμαι, έλαμανάριμου να σε κάνω εγώ να τα ξεχάσεις όλα. Ολα θα στα κάνω...Ολα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες, εσεις που φτιαξατε αυτο το σιτε δεν μπορείτε να το σταματίσετε αυτή την περίοδο;
Η μαλακία πάει σύνεφο.
Αρθρώνουν πολιτικό σοβαρό λόγο όλοι αυτοί. Ελσα, jim Κατερίνα ,ο παρπάνω Παντελής και οι άλλοι;
Ελεος πια. Σιχαμα κατάντησε...
Πότε δουλεύετε εσείς;
Μήπως αυτοί που υποστηρίζετε σας υποσχέθηκαν δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

Ελσα όσο ξέρω εγώ από σύνταξη και ορθγραφία, άλλο τόσο ξέρεις και συ. Μαλακωμπούκωμα. Θα τη φας τη παπάρα και θα στρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΑΠΟΔΗΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ.(ΕΧΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΑΠΟΔΗΜΕ Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
ΤΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΡΙΝ.ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΗΜΕ -ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;
;Ή ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΡΙΝ (ΔΑΝΕΙΑ,ΓΟΛΓΟΘΑ)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΡΗ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΑΠΟΔΗΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΙΚΟΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ -ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ;;;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 70 ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΒΡΗ.
ΡΩΤΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΓΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ.
ΣΕ ΦΙΛΩ ΤΡΥΦΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ Π...ΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΑΠΟΔΗΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω φυλάς τσίλιες γαι το ποιος γράφει. Ομως εγώ με τον απόδημο δεν έχω καμια σχέση
Ενώ εσύ με τον ΟΕΟ, τον σσ..σσ και τον ανώνυμο δεν έχεις σχέση ε;
Ρα πατομπούκαλο σε ποιον τα πουλάς τα παραμύθια. Είναι τόση η σύγχησή σου που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Αλλωστε σε προηγούμενο μήνυμα δεν δήλωσες πως δεν ξαναμιλάς μαζί μου;
Μηπως σαν τον αρχηγό σας λέτε και ξελέτε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;;;
ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ SITE ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ;;;;;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΆΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ;;;
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΑΠΟΔΗΜΕ-ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ελα ελα Κατερινουλα και έρχεται ο οργασμός...κορίτσι μου, ηρέμησε, μην πάθεις τίποτα και ο θείος κάτι θα βρει να κάνει..

Ανώνυμος είπε...

Ελα στο plannet να τα πούμε...Ψάξε και θα καταλάβεις ποια είμαι.

Δεν είναι απαραίτητο να ασχοληθείς μαζί μου, εγώ τον έχω τον δικό μου. Αλοίμονο από εσένα...μοναχούλα μου.
Οσο για το επίπεδό σου...τι τα θες. Στην ίδια περιοχή μεγαλώσαμε. Βόθρος είσαι και μάλιστα μεγάλος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΡΗΣ ΚΑΡΓΑ. Με ΤΡΕΛΑ
ΔΑΒΡΗΣ ΜΕ ΦΟΡΑ
ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ
ΔΑΒΡΗΣ
Ακουτε όλοι....
Δήμαρχος πάλι ο ΔΑΒΡΗΣ θα είναι...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 279   Νεότερο› Νεότερο»