30 Σεπτεμβρίου 2005

Θεοτόκια

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονταν κάθε χρόνο στις 8 Σεπτέμβρη, το 2005 εξαφανίστηκαν. Περιορίστηκαν σε μια βραδυά, με μια κομπανία για να βγάλει λεφτά η ποδοσφαιρική ομάδα. Καλό το ποδόσφαιρο, καλώς να βγάλει λεφτά και η ομάδα. Αυτός είναι όμως ο πολιτισμός του τόπου; Μπράβο ρε παιδιά. ελπίζω και στα Οινόφυτα να κάνετε τα ίδια του χρόνου Κύριε Δήμαρχε για να έχουμε ισονομία με τα Αναργύρια. Ή μήπως εκεί είναι ο τόπος μας και τον προσέχουμε; Δεν βαριέστε εδώ οι βουνίσιοι θέλουν μόνο ντιριντάχτα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν υπάρχει χρόνος για τον πολιτισμό. Αν δεν τρέξετε μόνοι σας, σε λίγα χρόνια, το χωριό σας δεν θα έχει ούτε δημοτικό σχολείο. Οι άρχοντες ενδιαφέρονται μόνο για την μαρχάλα. Ορμάτε τους.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτισμός=Ποδόσφαιρο+Φραγγούλη Αποκλειστικα

Ανώνυμος είπε...

8 μερες αναργυρια και τιγκα στις εκδηλωσεις το 2006. πλησιαζουν εκλογες .... το νου σου

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο μήνας έχει 4 και είναι Σεπτέμβριος. Η μόνη εκδήλωση που προγραμμάτισε για τα Θεοτόκια του 2006, το πνευματικό κέντρο του Δ.Δ. Αγίου Θωμά (ο θεός να το κάνει) είναι ...Χαρά Βέρα στη Πλατεία. Ναι, ναι, ναι. Στη σειρά καρέκλες και γλεντήστε με τη χαρά. Χορτάστε θέαμα. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγια έχετε τον Αγιο για το μπούτσο. Αλλα που θα πάει. Θα γυρίσει ο τροχός θα... και ο φτωχός.
Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε Ντινο εισαι πολυ ωραιος.θυμασε τι ελεγε στο λογο του στη ταινια ο μαορογιαλουρος?
Θα σας εξαφανισωμεν
αλλα αυτο το εκανε ο δικος μας μαυρογιαλουρος και στο δηλεσι και οινοφυτα και κλειδι.γι αυτο
θα τους εξαφανισωμεν εμεις τωρα.
μαυρο μαυρο οεο οεο