10 Οκτωβρίου 2005

Ναρκωτικά στο χωριό;

Μεγάλο πρόβλημα ρε μπαγάσα. Το μόνο που κάνεις είναι να κοροιδεύεις το παιδί του γείτονα, επειδή έμπλεξε. Που να ξερες ότι και το δικό σου είναι μπλεγμένο. Εγκεφαλικό; Μεγάλε τρέξε να σώσεις το παιδί του γείτονα, αν δεν θες να συμβεί στο δικό σου. Συμβαίνουν αυτά στο χωριό; Για πήγαινε στην πλατεία κατά τις 5 το πρωί. Για κοίτα τις περίεργες παρέες. Κάτι θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα, πλησιάζουν εκλογές και το μόνο που μας απασχολεί είναι πως θα πάρουμε τη Δημαρχεία. Αυτοί που θέλουν αυτούς τους θώκους δεν έχουν καμία όρεξη να ασχχοληθούν με τοπιδί σου. Εσύ τι κάνεις; Να πλακώσεις και κανένα βαποράκι στο ξύλο τι θα βγει. Αν δεν γνωρίζεις ρώτα τους ειδικούς στα κέντρα απεξάρτησης. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν. Λέτε να υπάρχουν παιδιά στο χωριό που κάνουν χρήση σε σκληρά; Κάτι παραπάνω από χασισάκι; Χάσαμε ένα παιδί. Κρίμα να χάσουμε και άλλο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον να πω τον πόνο μου και ποιος να με ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

Μόμο εσύ που ζεις το προβλημα μπορείς να το καταλάβεις. Ο γείτονας σε χλευάζει. Σε βλέπει σαν κατάρα. Αφού δεν είναι σπίτι του τι τον νοιάζει;

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα τυχαια. Ο αδερφος μου εφυγε απο ναρκωτικα. Αμα δεν σου κατσι δεν υπολογιζεις κανεναν. ειναι θεμα τυχης.

Ανώνυμος είπε...

12/6/2006. τι να πω ρε μαγκες. Εχω μπει στο λουκι, αλλά κανεις δεν με βοηθαει να ξεφυγω. Αμα το μαθουν στο χωριο, θα καταντήσω σαν αυτους που συζητανε. Μακαρι να τα καταφερω αλλα μαλλον γρηγορα φευγω για το ταξιδι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε τώρα έχουμε εκλογές. Ποιος να ασχοληθεί με τα προβλήματά σου;