14 Οκτωβρίου 2009

Μήπως κάποτε πρέπει να συνεννοηθούν οι φορείς;

Τη Κυριακή 11 Οκτωβρίου συγκεντρωθήκαμε στο ΚΑΠΗ του χωριού, έπειτα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου και ενημερωθήκαμε για τη γρίπη των Χοίρων(Η1Ν1).

Τη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούμε ξανά στο ΚΑΠΗ, από το Δήμο αυτή τη φορά ,για να ενημερωθούμε … για τη γρίπη των χοίρων (Η1Ν1), από εκπροσώπους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Κάτι είχαμε ακούσει για την ασυνεννοησία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Αλλά ασυνεννοησία μεταξύ των φορέων του χωριού, πρώτη φορά!!!

Εκτός αν εφαρμόζουν το ρητό: Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φρόντισε για το αλαλουμ το διδυμο Γκίνης - Βουγέσης !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΦΑΓΕ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΜΠΑΤΣΟ-ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ - ΤΕΩΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ....ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

Χριστίνα είπε...

Όπως και νάχει το θέμα, αν ήθελαν οι φορείς θα επισκεπτονταν το δήμαρχο και θα εύρισκαν λύση. Θα μπορούσαν να διοργανώσουν από κοινού την εκδήλωση και όχι να επιτρέψουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Θέληση δεν υπάρχει. Όλοι τραβάνε ένα σχοινί και τίποτα δεν ακολουθεί συλλογικότητα.
Εκεί πάσχει το σύστημα.
Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνταξιουχος που λες εσυ δεν ειχε καμια σχεση με την εκδηλωση. Την εκδηλωση την εκανε ο πολιτιστικος συλλογος και να αφησετε τις λασπολογιες.
Για αλλα πραγματα να τον κατηγορισετε το συνταξιουχο και πολυ μαλιστα, αλλα στο συγκεκριμενο δε φταιει

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την λάσπη που του ρίξαμε ! Αυτός δεν έχει ιερό και όσιο!