04 Ιανουαρίου 2008

Υπενθυμίσεις

Αφού τελικά ήρθε το νέο έτος και μας βρήκε εν ζωή, θεωρούμε καλό να θυμίσουμε στον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους. Ο λόγος είναι η κοινή διαπίστωση πως αρκετοί από αυτούς έχουν ξεχάσει τι έλεγαν και αρνούνται πεισματικά να θυμηθούν.

Τα κεντρικά προεκλογικά συνθήματα ‘ μαζί γυρίζουμε σελίδα’ και ‘νέα πόλη, νέα άποψη’, χάθηκαν μέσα στο πέρασμα του πρώτου χρόνου, αφού το μαζί δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύει τη μεγάλη μερίδα των δυσαρεστημένων δημοτών, αλλά και πουθενά δεν φαίνεται όχι μόνο η νέα πόλη, αλλά πολύ περισσότερο η νέα άποψη.
Από το προεκλογικό φυλλάδιο:
‘…περιορίζουμε τις δαπάνες, δεν φορτώνουμε νέα βάρη τους Δημότες’.
Πάρε την αύξηση τελών στο κεφάλι δημότη και σιώπα.

‘…Οι Δημότες πρέπει να εξυπηρετούνται εκεί που ζουν ή εργάζονται. Για τον λόγο αυτό αποκεντρώνουμε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης Πολίτη(Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη) σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα’.
Είδες εσύ αγαπητέ μου Δημοτικέ σύμβουλε από τον Άγιο Θωμά ή το Κλειδί κάτι τέτοιο στα χωριά μας ή μήπως όλοι εμείς αποκτήσαμε αυτόματα πρεσβυωπία;

… Στηριζόμαστε στο προσωπικό του Δήμου Τους εμπιστευόμαστε…
Ελάτε τώρα κύριε Δήμαρχε. Μη μας πείτε ότι δεν κάνετε διακρίσεις στο προσωπικό! Μη μας πείτε πως δεν υπάρχουν ευνοούμενοι υπάλληλοι! Μη μας πείτε πως μερικοί υπάλληλοι δεν εκδηλώνουν αβυσσαλέο μίσος απέναντι σε άλλους! Μη μας πείτε πως δεν υπάρχουν υπάλληλοι που συμπεριφέρονται με ύφος καρδιναλίου στον Δημότη!

…επιβάλλουμε τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό του Δήμου μας και του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος ξεχωριστά…
Αυτή η επιβολή είναι που κάνει τη διαφορά τελικά και έχει αρχίσει ήδη η εφαρμογή του σχεδιασμού.

…Κατασκευάζουμε δίκτυο αποχέτευσης οικιακών λυμάτων στο Κλειδί, Άγιο Θωμά και Δήλεσι..
Μήπως η Ελληνική γραμματική έχει αλλάξει τους χρόνους και δεν καταλαβαίνουμε τους ρηματικούς τύπους; Μπα! το έργο γίνεται και παντού σκάβουν για τους αγωγούς. Εμείς δεν βλέπουμε.

….Παρεμβαίνουμε ριζοσπαστικά στην Αγροτική Οδοποιία του Κλειδιού και του Αγίου Θωμά…
Ορατή αυτή η ριζοσπαστική παρέμβαση και όσοι οδηγούν τρακτερ θα το έχουν διαπιστώσει.

….Προχωρούμε στην άμεση ανάπλαση περιοχής ‘Σπηλιάς’ για χρήση στους δημότες…
Την είδαμε την ανάπλαση που έκαναν. Άλλωστε από αναπλάσεις εδώ στον Άγιο Θωμά είμαστε συνηθισμένοι. Ειδικά οι πιο μεγάλοι θα θυμούνται τον συνδυασμό ‘Κώδωνα’ του Αθανασίου Πέπα όπου δήλωναν πως θα έφτιαχναν στη περιοχή της βρύσης ενυδρείο. Το τι έφτιαξαν έχει μείνει απομεινάρι μέχρι σήμερα αυτό το έκτρωμα από μπετόν να θυμίζει τις εποχές εκείνες.

…παρεμβαίνουμε στη κεντρική διοίκηση για ελεύθερη διέλευση των δημοτών μας από τα διόδια…
Ασχολίαστο και μόνο για ανθρώπους με περιορισμένη νοημοσύνη.

…Ενισχύουμε τον μαθητικό αθλητισμό με αναβάθμιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στα σχολεία του Δήμου…
Να επισκευάστηκε άραγε η σπασμένη μπασκέτα στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Θωμά;

…προχωράμε σε κατασκευή Παιδικών Χαρών νέου τύπου σε κάθε γειτονιά…και στα Δημοτικά Διαμερίσματα…
Να επισκευάζατε τουλάχιστον αυτές που υπάρχουν!!!!

….Κατασκευάζουμε Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο στον Άγιο Θωμά – Λαογραφικό Μουσείο στο Κλειδί….
Λέμε και καμιά….για να περνά η ώρα. Σοβαρά μιλάτε Κύριε Δήμαρχε μετά από ένα χρόνο;
Εσείς δεν γνωρίζετε που έχουν στοιβάξει τους υπολογιστές και τα τραπέζια μπιλιάρδου στον Άγιο Θωμά που σε λίγο καιρό θα είναι άχρηστα; Ποιος πλήρωσε για να ρημάξουν αυτά; Οι πολίτες φυσικά. Πόσα πλήρωσαν πότε θα το μάθουμε;

…Προβάλλουμε και δημιουργούμε προϋποθέσεις ισοτιμίας και ευκαιρίες ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης για όλους τους κατοίκους του τόπου….
Αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης το κατάλαβαν ιδιαίτερα τα παιδιά που βρέθηκαν φύλακες στο διυλιστήριο του Αγίου Θωμά – Κλειδίου, όταν έγιναν όμηροι προεκλογικών υποσχέσεων της προηγούμενης και της σημερινής δημοτικής αρχής.

…Χρηματοδότηση του προγράμματός μας… Καλύπτεται από τα ίδια έσοδα του δήμου μας, χωρίς να προβλέπονται αυξήσεις τελών…
Πονηρή γραφή: Τέλη θα αυξήσω, όχι όμως για το πρόγραμμα, αλλά για έργα εκτός προγράμματος.

Άφησα για το τέλος τις ενέργειες που κάνατε για το νερό και το περιβάλλον. Εδώ έπρεπε να κολλήσετε τον όρο ριζοσπαστικά Κύριε Δήμαρχε. Δεν το κάνατε. Δεν συγκρουστήκατε με τα συμφέροντα. Γι’ αυτό και στην φωτογραφία με τη καθαρή παραλία στο προεκλογικό φυλλάδιο που γράφετε ότι δεν είναι όνειρο, πρέπει να το αλλάξετε σε : Ναι είναι όνειρο και μάλιστα απατηλό.
Οι χλιαρές ενέργειές σας, όχι μόνο δεν αποθάρρυναν τους ρυπαίνοντες, αλλά τους δίνουν το δικαίωμα να δρουν εξακολουθητικά.

Γι’ αυτούς όλους τους λόγους δεν είπαμε δικτυακά χρόνια πολλά, όπως μας παραπονέθηκε ένας αναγνώστης. Δεν θα είναι τα χρόνια μας πολλά Κύριε Δήμαρχε στον τόπο που ζούμε, οπότε η ευχή περισσότερο στεναχωρεί και είναι περιπαικτική.

Σήμερα για να ζήσεις Κύριε Δήμαρχε πρέπει να έχεις μέσα σου συνείδηση επαναστάτη, διαφορετικά απλά επιβιώνεις.

Για όλους εμάς που διαμένουμε στα όρια του Δήμου, ο δείκτης απόδοσης σας το πρώτο έτος διοίκησης έκλεισε αρνητικά.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αγειάσει το στόμα σου παιδάκι μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λέτε αυτό ρε παιδιά. Δεν στόλισαν τουρλού τουρλού στον άγιο Θωμά; Ότι περίσσευε στον καθένα έβαλε.
άσε τι τραβήξαμε τα Χριστούγεννα με αυτή την εκκοφαντική μεγαφωνική που έπεζε χριστουγεννιάτικα τσίτα. Όσο πήγαινε. Δεν έπερνε άλλο.
Κάνουν έργα οι άνθρωποι και μάλιστα πολλά, πλούσια και ποικίλα.
Μόνο που εδώ δεν είναι οι κύριοι 10%, αλλά 30% και αλεύρι όσο πάρει.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου δύο είναι τα σημαντικά πράγματα που στερείται το χωριό αυτή τη στιγμή.
1. Αποχετευτικό Σύστημα
2. Δχέδιο Πόλης

χωρίς αυτά όλα τα άλλα είναι έτσι γα να μιλάμε.

Sarangi είπε...

Ένα θετικό που οφείλουμε στην νέα δημοτική αρχή και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αναφέρεται πάντοτε είναι το εξής:
Με την αξεπέραστη ανικανότητά της και την πρωτοφανή βλακεία που έχει επιδείξει σε όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. Επιτέλους οι πολίτες μπροστά σε μια τέτοια δημοτική αρχή συνειδητοποιούν το μέγεθος του κινδύνου και δεν περιμένουν τις επόμενες εκλογές για να εκφράσουν την θέλησή τους και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα...
Αυτό μας γεμίζει ελπίδα και το οφείλουμε στην νέα δημοτική αρχή.
Τους Ευχαριστούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπεις τον συγχωριανό σου στη μέση του κεντρικού δρόμου να φωνάζει χτυπημένος από τα ναρκωτικά, το μόνο που κάνουμε εσύ και εγώ είναι να κουνάμε το κεφάλι μας και να λέμε Κρίμα.
Μεγαλύτερη αλητεία από αυτό στη ζωή δεν υπάρχει.
Καλά όσα λέτε, αλλά που είναι οι υπηρεσίες του δήμου εδώ να καθοδηγήσουν αυτά τα παιδιά και να τα λυτρώσουν από τη κόλαση που ζούνε.
Ντροπή μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ..... ΛΙΓΟ .... ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ... ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΥΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.... ΠΟΤΕ ???... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΟΙΟΛΑΣ...
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω. Εσείς τι περιμένατε; Δεν γνωρίζατε ποιους ανθρώπους είχε για συμβούλους από το χωριό ο Θεοδωρόπουλος;
Και αλήθεια να μην είναι τα όσα λέγονται για αυτούς, είναι τόσα πολλά αυτά που λέγονται που δεν αφήνουν περιθώρεια καλής σκέψης.
Όταν ακούς ότι ο άλλος ασχολείται με συλλόγους και σκέφτεται τι θα μπει στη τσέπη του από κει τι να συζητήσεις μετά και τι να περιμένεις;
Λαμόγια ολκής.

Ανώνυμος είπε...

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Δήμου Οινοφύτων “για το επικίνδυνο νερό με το οποίο υδροδοτούνται οι κάτοικοι της περιοχής” κατέθεσε η Ενωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ).
Σε ανακοίνωση της οργάνωσης των καταναλωτών επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός έχει πλέον διαπιστωθεί και μέσα από επίσημους ελέγχους η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα από τις πηγές του οποίου υδροδοτεί ο Δήμος Οινοφύτων τα νοικοκυριά της περιφέρειάς του, δεν έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα μέτρα για την υποκατάσταση του επικίνδυνου νερού.
Στη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η ΕΚΠΟΙΖΩ ζητάει μεταξύ άλλων να σταματήσει η διανομή υδάτων που προέρχονται από τις γεωτρήσεις του μολυσμένου υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής του Δήμου Οινοφύτων και τον ευρύτερο της περιοχής μολυσμένο υδροφόρο ορίζοντα και να υποχρεωθεί ο Δήμος Οινοφύτων μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος να μεταφέρει στις δεξαμενές ύδρευσης του Δήμου με υδροφόρες ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, νερό που να είναι πόσιμο και κατάλληλο για οικιακή και βιομηχανική χρήση, το οποίο θα υποκαταστήσει το διοχετευόμενο σήμερα μέσω του δικτύου νερό. Επίσης, να παύσει ο Δήμος Οινοφύτων να χρεώνει και να εισπράττει από τους καταναλωτές κατοίκους και χρήστες του δικτύου ύδρευσης των Οινοφύτων πάγια τέλη και τίμημα για το νερό που διοχετεύτηκε ή διοχετεύεται σε αυτούς και προέρχεται από τις παραπάνω μολυσμένες γεωτρήσεις.

Η παραπάνω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων θα εκδικασθεί την 17η Ιανουαρίου 2008 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θήβας.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω δικαστικές ενέργειες και στους υπόλοιπους Δήμους της ευρύτερης περιοχής που διοχετεύουν νερό στους κατοίκους από τον μολυσμένο από τον ποταμό Ασωπό και εξαιτίας των βιομηχανικών αποβλήτων ευρύτερο υδροφόρο ορίζοντα. Καλεί δε τις αρμόδιες εποπτικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή που συντελείται στην περιοχή από τη βιομηχανική ρύπανση του ποταμού Ασωπού και να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία των κατοίκων.


ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.

Μ είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Εύχομαι φέτος το καθαρό νερό να γίνει πραγματικότητα!
Η ΕΚΠΟΙΖΩ έκανε άσφαλιστικά μέτρα στον Δήμο Οινοφύτων. Για περισσότερα δες εδώ:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=862053&lngDtrID=244

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟ ΤΟ ΓΚΟΛΟ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΚΟΛΩΛΙΑΤΑΝΕΟΙ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΙΑΤΑΝΙ.
ΟΥΣΤ ΡΕ.
ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΙΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ''ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ''ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ''.ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΣΤΟ IN.GR ΣΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ' ΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΣ-ΓΙΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 80 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΕΦ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΣΕ.
ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΣ;
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΛΕΙΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν εδωσαν λυση στο νηπιαγωγειο;
τι τους τα χωνετε τους ανθρωπους;
προσπαθουν, αγχωνονται, τρεχουν.
αφηστε τους γιατι ειναι κοντα στο εγγεφαλικο μην παθουν και τιποτα γιατι θα το εχετε και τυψεις.

Χριστινα είπε...

δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι γιατί ανέλαβαν αφού δεν είνει σε θέση να προσφέρουν το παραμικρό στον τόπο μας;

Μήπως πρέπει κάποιος να τους ταρακουνήσει;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή θα πρέπει να πούμε τα πραγματα με το ονομά τους και όχι όπως μας συμφέρει θέλω να πω τα εξης για την παρούσα δημοτική αρχή.1)Όσον αφορά στο νερό που πίνουμε, έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ για τη διασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού 2)Είναι σχεδόν έτοιμο σύγχρονο ταχυδιυλιστήριο 3)πήρε απόφαση για την αντικατάσταση των αγωγών αμιάντου στα Οινόφυτα.4)Κατέθεσε αίτημα στο ΥΠΕΧΩΔΕ που έγινε δεκτό απο τον Σουφλία για την δημιουργία κέντρου προστασίας περιβάλλοντος κ.λπ.Ενημερωθείτε και μην κάνετε ασκήσεις προπαγάνδας μόνο!!

Ανώνυμος είπε...

Geia sou!
Ego eimai Walter. Ti kanis?
:)

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι απο σας ξερετε τι εχετε παθει? δεν θελετε να διοικουν τον τοπο μας καλα παιδια... παιδια που εχουν μεγαλωσει εδω, εχουν παιξει εδω, εχουν επενδυσει εδω κ πραγματικα αγαπουν αυτο τον τοπο κ με οποιο κοστος, οπως: οικονομικο, οικογενειακο κ υγειας ασχολειθηκαμε για να δουμε ενα καλυτερο χωριο, ενα καλυτερο περιβαλλον κ μια μεγαλη αναπτυξη σε ολο το δημο.. για τα παιδια..... που δεν εχουν ψηφο.... σας ευχαριστω,καλη χρονια..

Γ.Γ.ΒΟΥΓΕΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πως βγάλατε αυτό το συμπέρασμα αγαπητέ Βούγιο;
Μήπως μπορείτε να μας απαντήσετε και επί των γραφόμενων;
Συνήθως η αλήθεια ενοχλεί.
Αυτού του είδους οι δηλώσεις, περί παιδιών χωρίς ψήφο είναι από την εποχή του Αντρέα.
Σήμερα θα πρέπει να βρείτε κάτι άλλο για να αποκρύψετε την αμηχανία σας.
Δεν σας πίεσε κανείς να ασχοληθείτε με τα κοινά.
Είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Δεν σας εγκάλεσε κανείς εδώ να απολογηθείτε για προσωπικά σας ζητήματα, παρά μόνο για τα κοινά.
Αν λοιπόν η κριτική ενοχλέί ή είναι δυσβάσταχτη, υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης.
Αν προσέξατε, απλή αντιγραφή προτάσεων του προεκλογικού σας προγράμματος είναι.
Αυτοί που γράφουν εδώ, γράφουν ανώνυμα. Δεν τους γνωρίζω όλους, αλλά μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει παμβοιωτική εκτίμηση γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα ψέμα στα γραφόμενά τους.
Τους στηρίζω και τους υποστηρίζω.

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε λαμόγιο Λάιε. Χαλάρωσε ρε που δεν τους γνωρίζεις.
Θα τους ξεσκεπάσουμε τους κουφάλες και θα φάνε το ξύλο της αρκούδας μαζί και εσύ που εισε η μεγάλη κοφάλα
Καιρός γαρ εγυς που λέςι και ο Λιακοπουλος.
Βουγιο μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΓΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 40ΑΡΗΔΩΝ.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΕ ΒΟΥΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 'ΚΑΛΑ' ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.
ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 'ΚΑΛΑ' ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ 'ΚΑΛΑ' ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τα λεγόμενα το Κυρίου Γ.Γ.Βουγέση, προσπαθώ να αφουγκρασθώ τις ανησυχίες του και την ευθύνη που νοιώθει απέναντι στους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης, αλλά και του καθημερινού άγχους που εξοντωτικά τους φθείρει.
Σίγουρα η επιλογή είναι δική του να ασχοληθεί με τα κοινά, όμως προσπαθήστε να αναλογιστείτε εαυτούς στη θέση αυτή και ίσως κατανοήσετε τις ανησυχίες τους.
Πιστέψτε με σίγουρα διαβάζουν τα όσα γράφονται εδώ και τα λαμβάνουν υπόψη.
Σίγουρα γνωρίζοντας το ήθος δύο εκ των παιδιών που γράφουν εδώ, μπορώ να αντιληφθώ το μέγεθος και τον τρόπο που τα προβλήματα παρουσιάζονται εδώ.
Σίγουρα το συγκεκριμένο μλογκ έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει κάνει το τόπο σας γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Είναι δε τέτοιο το περιεχόμενό του που απασχολεί όχι μόνο την περιοχή σας, αλλά και ευρύτερα.
Σίγουρα και οι διοικούντες το διαβάζουν και αντιλαμβάνονται τα προβλήματα.
Όμως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα.
Η πίεση που ασκείται είναι ασφυκτική και δεν αφήνει περιθώρεια ανάσας.
Οι άνθρωπο αυτοί, ακριβώς όπως λέτε,με δική τους ευθύνη ασχολήθηκαν με τα κοινά, αλλά και κάποιος θα έπρεπε να το κάνει.
Δώστε τους το χώρο και το χρόνο. Τα έχουν ανάγκη.
Αποφύγετε να γίνετε εσείς οι δήμιοι συνανθρώπων σας.
Με εκτίμηση στους προβληματισμούς σας και αμέριστη στήριξη.

Παύλος Ιωάννου

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο που μίλησε για ασκήσεις προπαγάνδας.

Μήπως μπορείς εσύ να δώσεις μια απάντηση σε αυτά που γράφονται στο ποστ; Δεν είναι αλήθεια;
Αλλά άλλα γράφουν αυτοί εδώ , άλλα απαντάς εσύ. Πήραν απόφαση κτλ.
Θυμάσαι τι έλεγε ο Δήμαρχος. Ότι τέλος του 2007 θα είχαν καθαρό νερό στα Οινόφυτα.
Έχουν; Έχουν; Έχουν;
Γιαυτό αναλογίσου και απάντησε ποιος κάνει προπαγάνδα; Εσύ ή ο δήμαρχος με αυτά που έγραφε προεκλογικά;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ;
Ο ΔΑΒΡΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΓΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ;
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ;
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ;
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ;
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ;

Α ΡΕ ΒΟΥΓΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΑΒΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τον άγιο θωμά. Προέχει το κέντρο αποκατάστασης στο δήλεσι, ο σεβασμιότατος και οι Νορβηγοί Leif Engeseth και Ivar Spydevold.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε τι μπίζνα θέλουν να κάνουν οι κύριοι. Το θέμα ήδη το ερευνούν δημοσιογράφοι των Αθηνών.
Για να δούμε τι θα βγάλουν;

βοιωτός είπε...

Αγιε,
πόσες μέρες ταξιδάκι;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ;

ΜΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΟΡΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

ΜΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 7
ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΓΛΕΝΤΙ ΧΟΡΟΣ ΚΕΦΙ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007
ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2008

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;
ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ Η ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε στερεψατε;
μηπως σας εκοψε κανεις;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΡΩΣΤΟΙ. ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΔΕΣ.
ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΔΑΒΡΗ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχίδια έχουμε. Ρώτα το δήμαρχο Οινοφύτων που τα έχει νοιώσει. Εσύ "αμάν πια" για εκνευρίζεσαι; μήπως τα νοιώθεις κι εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Ξαναδημοσιεύστε αυτό το ποστ καρμπόν.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία.
Όλα τέλεια.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς στον άλλο κόσμο.