05 Νοεμβρίου 2007

Γιατί οι σημερινοί ηγέτες αποδεικνύονται ανίκανοι την ώρα της μάχης;


Δείτε στις παρακάτω συνδέσεις τι έγραφε στο προεκλογικό του φυλλάδιο ο Κύριος Θεοδωρόπουλος:
http://i52.photobucket.com/albums/g31/agios/ekloges2006Theodor3.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g31/agios/ekloges2006Theodor8.jpg
(να είναι καλά τα παιδιά που τα συγκεντρώνουν http://agiosthomas.50webs.com/arxeio_koinotita_proeklogika.htm
,αλλά για το συγκεκριμένο θέμα του νερού ούτε κουβέντα …)


Προεκλογικά ήταν ικανός για όλα.
Μετεκλογικά επήλθε η μετάλλαξη και οι δηλώσεις εξανεμίστηκαν.

Δημοσιεύουμε παρακάτω αποτελέσματα ανάλυσης νερού ΕΥΔΑΠ, στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας. Το δείγμα είναι από κρουνό στο ΚΑΠΗ και η δειγματοληψία έγινε στις 3 Οκτωβρίου 2007.
Το νερό παρουσιάζει τις εξής τιμές για μέταλλα που … ενδιαφέρουν:
(Τα όρια είναι σύμφωνα με την Υ1/2600/01)

  • Μόλυβδος μg/lt 1,2 με όριο 25
  • Κάδμιο <0,3>
  • Χρώμιο 3,0 με όριο 50
  • Αρσενικό <0,60 με όριο 10

Για όλα αυτά έχουν σχολιάσει αρκετοί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις.

Στο χωριό επικρατεί πανικός
Εμείς ρωτάμε ξανά;

Η συγκέντρωση χρωμίου που αναφέρεται στις μετρήσεις, είναι συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Οι ειδικοί που συνεργάζεσθε Κύριε Δήμαρχε δεν σας ενημερώνουν;
Εμάς ποιος θα μας ενημερώσει;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στους προσκυνημένους

Sarangi είπε...

Παιδιά ψυχραιμία...
Έχει κανείς τα χαρτιά των αναλύσεων να τα μελετήσουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν σε όλο το χωριό σε φωτοτυπίες. Αλλά ποιος θα πάρει την ευθύνη να το δημοσιεύσει.
Το site του χωριού http://agiosthomas.50webs.com που τους το έστειλα με μειλ ευγενικά αρνήθηκαν. Δεν ξέρω τους λόγους τους.
επίσης και αυτό εδώ δεν το εμφανίζει.
Στον Άγιο Θωμά κυκλοφορεί από σπίτι σε σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Σταματείστε να διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί.
Αν υπάρχει δείξτε το.

βοιωτός είπε...

Agie,
enimerose mas.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Κάνε μια βόλτα στον Άνεμο, αν είσαι από τον Αγιο Θωμά και ρώτα: Σας έμεινε καμιά φωτοτυπία με τις αναλύσεις και τότε έλα πες μας.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό παράγινε.
Δεν σέβονται ούτε εμάς που τους ψηφίσαμε.
Η αλήθεια όσο πικρή και να είναι πρέπει να ακούγεται.
Την ευθύνη δεν την έχει ο Θεοδωρόπουλος, αλλά αυτοί εδώ από το χωριό που κάθονται και κοιτάνε όπως η γελάδα το τρένο. Ντροπή τους.
Τη δικαιολογία πάντως στο στόμα την έχουν: Εμείς το βρήκαμε το πρόβλημα. Να το λύσουμε προσπαθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Δίνω τα στοιχεία της φωτοτυπίας
Υπουργείο Οικονομικών
Γενικό Χημείο Κράτους
Χημική Υπηρεσία Λειβαδιάς
Φιλολάου 2
....
Λιβαδειά 17-10-2007
Αρ.Πρωτ. 1465/7
Αρ.δειγ.ΓΚΧ: 053/010/1161-1162/2007

Αποστέλλουσα Αρχή: Δήμος Οινοφύτων
Α/Α Πρωτ.Εισερχομένου: 6014/3-10-2007
δειγματίσασα αρχή: Δήμος Οινοφύτων
Είδος Δείγματος: Πόσιμο νερό δικτύου Αγίου Θωμά
........
........
Αυτό αγαπητέ ανώνυμε μπορείς να το αναζητήσεις και μετά να μου πεις αν υπάρχει η όχι το χαρτί.
Οσο βέβαια θα μείνει αυτό το ποστ, γιατί μάλλον πάει για διαγραφή.

Χριστινα είπε...

Ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τοπικοί μας άρχοντες δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτόν του Μουσάραφ στο Πακιστάν. Διεκδικήσαμε τη ψήφο του λαού για να τον υπηρετήσουμε έλεγαν αρχικά. Τώρα τι είδους υπηρεσίες είναι αυτές που προσφέρουν δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

Άγιε Θωμά πές μου σε παρακαλώ, που θα βρω αυτό το έγγραφο και τα υπόλοιπα άστα σε μένα.
Θα τους κάνω βούκινο σε όλη την Ελλάδα.
Οι ξεφτύλες.
Θα τους φέρω τα κανάλια.
Τον Τριανταφυλόπουλο και τον Ευαγγελάτο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩς ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΗΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΑΜΑ- ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΩΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ....ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΞΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.........ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΜΕ 'Η θΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ? ΑΧ! ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.....ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ Κ. ΔΑΒΡΗ !!! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.....ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά παρακολούθω συχνά αυτά που γράφετε γιατι με απασχολούν και μένα το ίδιο. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ότι διαπιστώνω μεροληψία.. Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα της ύδρευσης υπήρχε στην περιοχή μας εδω και 20 χρόνια..τότε όμως πολλοί κάνανε τουμπεκι!!Τώρα που ο Δήμαρχος πήρε την ιστορική απόφαση για τα Οινόφυτα και την ευρύτερη περιοχή(7/8/07) και ανακοινώθηκε στους δημότες μας και στα ΜΜΕ ότι το νερό είναι μη πόσιμο και ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν δραστικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος,κάποιοι(πάει το μυαλό σας??)τον πολεμάνε!!Αλήθεια τι ρόλο βαράει ο αγαπημένος(λέμε τώρα!!)μας παπάς??

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο παπάς εφαρμόζει ένα σατανικότατο και σκοτεινότατο σχέδιο με σκοπό να καταστρέψει τον κόσμο!. Και εξηγούμαι:
Πρώτα βοηθάει με νύχια και με δόντια τον Θεοδωρόπουλο να γίνει δήμαρχος (αφού πρώτα για το θέμα του νερού αποκάλεσε τον προηγούμενο Δήμαρχο Ηρώδη).
Μετά μέσα σε διάστημα δύο μηνών και ενώ ο Θεοδωρόπουλος παραμένει πιστός μέχρις υπερβολής στις προεκλογικές του εξαγγελείες, ο παπάς αρχίζει να τον πολεμά λυσαλλέα για το θέμα του νερού! (το οποίο λύθηκε με την ανακοίνωση του δημάρχου 8-8-2007 όπως καθάρισε και ο Ασωπός με την ανακοίνωση του δημάρχου στην Ενημέρωση Πολιτών τεύχος 1). Έχοντας φανερά εξαγοράσει τις εφημερίδες και τα κανάλια των Αθηνών ο παπάς (κρύβονται πίσω του επομένως σκοτεινές δυνάμεις). Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΣΚΑΙ(κυρίως ο ΣΚΑΙ) τα "πήραν" χοντρά και τά έχουν βάλει με τον καημένο Θεοδωρόπουλο ο οποίος συγρόνως τα έχει βάλει με τις μεγάλες ρυπαίνουσες βιομηχανίες και τις χτυπά με λύσσα (βλέπε ΕΑΒ, βλέπε βράβευση μαθητών στα Αναργύρια από Εκπροσώπους Βιομηχάνων κλπ, βλέπε βροχή μηνύσεων στους ρυπαίνοντες, βλέπε πως τα έχει βάλει με τους υπεύθυνους στην πολιτεία για το χάλι μας - ο Σουφλιάς τον τρέμει τον Θεοδωρόπουλο, σας διαβεβαιώνω).
Σημειωστε πως ο Θεοδωρόπουλος είναι στενός συγγενής του προισταμένου του παπα Ίερωνύμου πράγμα που δεν πτοεί τον παπά - δείγμα πως πίσω του πράγματι βρίσκονται ισχυρές σκοτεινές δυνάμεις).
Αφού ο παπάς ξεκάνει τον θεοδωρόπουλο, αμέσως θα πετάξει τα ράσα και θα γίνει δήμαρχος ή βουλευτής ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και με τα λεφτά των βιομηχανών που θα τον χρηματοδοτούν θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τον τόπο μας και σιγά-σιγά τον κόσμο όλο. Όλα αυτά είναι πλέον φανέρα. Ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις πανελληνίως τον προβάλουν (τοπ 10 στα πρόσωπα της χρονιάς www.in.gr) την ίδια στιγμή (αυτό είναι ελπιδοφόρο) ο τοπικός τύπος τον αποκαλύπτει (δες ανεξάρτητο παρατηρητή Ιανουαρίου 2008) ο δε Θεοδωρόπουλος τον αποκαλέι "επικίνδυνο και υπερβολικό"!
Ας μην φοβόμαστε λοιπόν. Οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας μας αντιστέκονται σ' αυτόν τον νέο Ρασπουτιν και τον αποκαλύπτουν.